NOVO PONIŽENJE: Dalila Dragojević raskinula sa Dejanom pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević dao je reč Dejanu Dragojeviću kako bi odgovorio na prozivke Sandre Rešić, Mikija Đuričića i Marka Đedovića, koje je čuo u prikazanom klipu.

- Ne znam od čega da krenem. Počeću od napominjanja mojih sukoba, to je ružno, to je radila i Dalila... To je kao da ja krenem Mići da pominjem stare sukobe. Svako ima pravo da komentariše na ovaj ili onaj način ovo sve što se desilo. Us*ali smo se sami sebi u život, komentari ovih ljudi neće promeniti to. Uradili smo šta smo uradili. Ona usr*la mene, ja nju nekim stvarima. Šta da se radi, ne može da se odbrani od toga - krenuo je Dejan.

- Kada si nosio Dalilinu masku, dok si patio ili pre? - pitao je Milan.

- Kada sam rekao ono na "Zadrugoviziji", to sam mislio. Ta njena ponašanja, meni je to dalo za pravo da kažem. Smatram da je u jednom trenutku kad je videla da ta njena veza ne vodi nigde, krenula je da ima averziju prema meni. Posle mog uspeha na "Zadrugoviziji" su oboje skočili. Znaju i Sandra i Đedović kad sam imao izlaganja da sam uvek pitao da li me iko razume i onda kada sam imao taj prvi kontakt sa ljudima, žiri, glasanje, to mi je bilo drago. Sve što sam krenuo da gubim, što je bila ona, onda sam osetio tu neku podršku i shvatio da nisam sam - nastavio je Dragojević.

- Ona ti je rekla da si se prodao za džak stvari, koje ti je porodica poslala - dodao je Milošević.

- Istina - rekla je Dalila.

- On sada krivi realnost, pokušava da se opere od onoga što je rekao. Rekao je da je njena karakterna osobina da ne bi podnela njegov uspeh - ubacio se Marko Đedović.

- E, pa neće moći, ja ću sada da kažem. On je smatrao uspehom pobedu na "Zadrugoviziji" i te četiri kutije. Rekao je da mu znači aplauz, na šta smo se mi smejali - krenula je Dalila.

- Značila mi je podrška - istakao je Dejan.

- Sećam se glavnih rečenica, tražio je razvod na bini, značio mu je aplauz i komentari. Meni je rekao da je dobio pozitivne, a Filip i ja negativne. A nas nisu negativno komentarisali. Rekli su Filipu da treba da ide iz kreveta u krevet i da ne treba da skidamo maske. Onda su krenuli komentari žirija kad je Dejan bio na bini, komentari na stranu njega, gde sam ja osetila kroz te komentare da su njemu rekli sve što nisu meni. Onda kad su stigle te kutije, on je indirektno pričao da nekoga bole te kutije. Sandra i Dejan, vas dvoje, dva depresivca na bini, ono što je ona akapela pevala na kraju, iskoristili su trenutak. Ovaj traži razvod, ova plače, depresija, ja sam se pitala da li su mogli neku veselu pesmu da uzmu za "Zadrugoviziju". Kada sam rekla tada da je folirant, stojim iza tih reči. Folirao je stvari kada je pričao da neće biti sa mnom, ono što je lagao za prijatelje, porodicu, zbog čega sam se ja kidala. Od mene je napravio monstruma. Na bini se zahvaljivao što su mu stigle stvari... - pričala je Dalila.

- Ne možeš sve da baciš na Dejana, i ti si bila monstruozna prema Dejanu - dodala je Sandra Rešić.

- U tom trenutku je želela moju propast - dodao je Dejan.

- Ne, ja sam ti samo rekla da izađeš iz toga. Što bih te upropastila? Evo, ako misliš to, ja sam sa tobom završila - istakla je Dalila.

- Koga boli ku*ac, on je taj koji hoće da trpi sve to?! - vikao je Đedović.

- Ona je govorila da se učaurila, s*ala je po meni na sve moguće načine, šta da pomislim? - govorio je Dejan.

- Ja sam rekla kako ću ja da živim i tako će biti, on će morati da se uklopi. On je sad sa mnom, a sumnja da ga ja mogu upropastiti - rekla je Dalila.

- Dalila, čovek ne može biti siguran u tebe 100% - poručio je Stefan Karić.

- Neka, Dalila, i treba ga tući ako dozvoli - dodao je Đedović.

- Dobro, ovo je sad ponižavanje mene. Šta da mislim o ženi, koja se us*ala po meni, u naš brak, po svemu? Ja jesam oprostio, ali što mi je prišla? Ja sam rekao da ja nisam čist prema njoj, da mi se emocije nisu ugasile - naljutio se Dejan.

- On je namazan, perfidan, lukav... - nabrajala je Dalila.

- Pa, zašto si sa mnom?! - upitao ju je on.

- Ja ću te provaliti - zapretila je Dalila.

- Nema Dejana na mapi kod Dalile Dragojević, mesec dana posle izlaska - ubacila se Sandra Rešić.

- Niko ne voli očajnike, niko neće očajnike, koga on da je*e?! - govorio je Đedović.

- Znam da sam se pokazao kao najveća pi*ka ovde, otirač - priznao je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još