ZAVRŠIĆU KAO KSENIJA PAJČIN, VIDIM MU MRŽNJU U OČIMA: Dalila Dragojević strahuje da će je bivši suprug Dejan ubiti i izvršiti samoubistvo

Starleta Dalila Dragojević plaši se da će završiti kao Ksenija Pajčin. Dejan je oprostio Dalili prevaru sa Filipom Carem u "Zadruzi 5", ali ona brine da bi svakog časa mogao da pukne i presudi joj.

- Mnogo se plašim da ću završiti kao Ksenija, da će me Dejan ubiti! Kapisoda je bio opsednut njom kao što je i Deki mnome. Opet smo zajedno, ali osećam nemir u njemu. Nepredvidiv je, svašta može da mu padne na pamet - ispričala je Dalila Marku Đedoviću.

Ona je sigurna da je muž, kog je javno ponizila pred milionima gledalaca "Pinka", zapravo mrzi.

- Ne može da živi bez mene, ali je i dalje ljut! Često mu u očima vidim bes i mržnju zbog svega što sam mu uradila. Već je povređivao sebe, lupao je glavom o zid, razbijao staklo rukama... Plašim se da ne pukne i uradi nešto strašno i meni i sebi!

Dalila je zatim ispričala na koje joj sve načine Dejan preti kad ostanu sami ili kad misli da ih kamere ne snimaju.

- Rekao je da ću morati da slušam sve što mi kaže i da neću moći više nikad ništa da radim bez njegovog znanja! Moraću da ga pitam ako budem želela da se vidim sa drugaricom ili da odem u kupovinu. Zapretio je i da će mi ugasiti sve društvene mreže - požalila se Dalila.

Razgovoru se potom pridružio i Dejan.

- Samo smrt može da zaustavi bol koju osećam! Spremite mi mrtvački sanduk! Dođite mi na sahranu i bacite zemlju na sanduk - kazao je Dejan i zapretio da će u tu svrhu iskopirati scenario holivudske serije "Predstava", koja je snimljena po istinitom događaju:

- Dalila, da li se sećaš Džipsi Rouz? To je ona devojčica koju je majka ubedila da je teško bolesna, pa ju je držala u invalidskim kolicima, kljukala lekovima i kontrolisala. E, to ćeš biti ti! A ja ću biti zla majka koja te drži u kolicima i maltretira! Džipsi je na kraju ubila majku, a u našem slučaju će možda biti obrnuto!

Izvor: Informer.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još