Nije bilo lako izostaviti Jelenu

BRATISLAVA, 15. aprila 2011. (Beta) - Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je u petak da je zadovoljan žrebom, kao i da mu nije bilo lako da ne uvrsti Jelenu Janković za singl u duelu sa Slovačkom.

"Zadovoljan sam žrebom. Znam da je mnoge iznenadilo to što Jelena neće igrati. Nije bilo lako doneti tu odlukua, ali kada se u obzir uzmu forma igračica, opšte stanje i neke druge stvari koje nisu za javnost, ovo je najbolje rešenje", rekao je Vraneš novinarima u Bratislavi posle žreba.

Duel Slovačke i Srbije počinje u subotu u 14.00 mečom Dominike Cibulkove i Bojane Jovanovski, posle čega igraju Ana Ivanović i Danijela Hantuhova.

Ivanovićeva je kazala da misli da bi ekipa trebalo da krene agresivno od početka. "Očekuje nas težak meč i trebalo bi od prvog minuta da krenemo agresivno, pošto je svaki poen važan. Dobri su nam protivnici i igraju na domaćem terenu, tako da su sigurno podesili sve kako njima odgovara, ali spremni smo i daćemo sve od sebe da dobijemo ovaj duel", rekla je 17. igračica sveta.

Pogledajte još