DALILA JE MRTVA ZA MENE, A ON SLABIĆ KOJI SRLJA U PROPAST: Goran Dragojević šokiran ponašanjem sina Dejana, planira da ga opameti

Brak Dalile i Dejana Dragojevića je proteklih meseci jedna od glavnih tema u javnosti, a do preokreta u njihovom odnosu došlo je kada je Dejan odlučio da bivšoj ženi oprosti javnu prevaru.

Sada se oglasio Goran Dragojević, koji ne krije da je u šoku zbog ponašanje svog sina, ali i bivše snaje za koju tvrdi da je veliki manipulator. Goran ističe da je Dalila mrtva za njega, a da mu je trenutno cilj da urazumi Dejana, koji sebe degradira i srlja u propast.

- U šoku sam od toga šta se dešava, ne mogu da verujem da je Dejan odlučio da Dalili oprosti sve. Trči za njom, izvinjava joj se kao da je on kriv, nečuveno - rekao je na samom početku Goran, koji kaže da sina više ne prepoznaje.

- Otkako se pomirio sa Dalilom druga je osoba. Negativan je, svađa se jer ona jako loše utiče na njega. U spoljnom svetu ga je odvojila od svih, sad ponovo isto radi, svađa ga s ukućanima. Dalila je veliki manipulator - nije štedeo kritike za bivšu snajku Goran.

- Ona se s njim ne miri iz ljubavi, da voli Dejana, ne bi njemu na oči imala seks sa drugim muškarcem. To ne rade žene koje vole. Dejanu još uvek nisu pušteni klipovi Dalilinog i Filipovog seksa, kada to vidi, ponovo će skakati u bazen, lomiti ruke i plakati. Njihova veza nema perspektivu jer, ukoliko je ona bila spremna da ga vara njemu na oči, šta bi tek radila napolju - objašnjavao je svoje stavove Dragojević, koji priznaje da je pomirenjem sa bivšom suprugom njegov sin izgubio simpatije naroda.

- On se skroz degradirao otkako se pomirio s Dalilom. Mislim da na njega dosta utiče to što nema nikakav kontakt sa spoljnim svetom. Neverovatno mi je da je oprostio javnu prevaru takvoj osobi, a ne može majci da oprosti neke greške. Ta žena ga je rodila, odgajila, razmazila, a sada se razbolela zbog njega. Biljana rijaliti prati mnogo više od mene i sve je pogađa, jako je loše - priznao je stanje svoje bivše supruge Dejanov otac, pa objasnio da u magiju ne veruje, ali da ne isključuje da se njegova bivša snajka bavila takvim stvarima.

- U magiju ne verujem. Da Dalila može nešto da napravi, sredila bi da njoj bude bolje. Ne znam, možda takve stvari i postoje, ali ja u to ne verujem - poručio je on za kraj.

Goran je otkrio da on i David planiraju da za novogodišnje praznike odu u posetu Dejanu, te da će tada uraditi sve da ga razdvoje od Dalile.

- Davida sve ovo jako pogađa, oni su braća. Ukoliko budu dozvoljene posete za Novu godinu, planiramo da uđemo i pričamo sa Dejanom. Želimo da ga opametimo, a Dalili, naravno, neću ni ruku pružiti - rekao je on.

Izvor: Alo!
Foto: Goran Dragojevic/Facebook

Pogledajte još