TORTA ZA SLAVLJENIKA: Boban Rajović u društvu supruge i dece obeležio 50. rođendan (FOTO)

Pevač Boban Rajović juče je proslavio 50. rođendan.

Popularni folker ovaj važan datum obeležio je u jednom prestoničkom restoranu u društvu svojih hajdražih, supruge Dragane, ćerki Ivane i Anđele i sina Andrije.

Slavljenik je sa svojim fanovima na društvnoj mreži Instagram podelio nekoliko fotografija nastalih tokom porodičnog slavlja i sumirao svojih 50 godina.

- Dokle god godine ne brojiš, nije kasno za nove početke. Srećan meni ovaj rođendan! Verujte mi, isti je kao onaj pre 20 i 10 godina. Sve to ide iz glave, šta želiš i ne želiš. Ne možeš jedino sudbinu pobediti, ali ako radiš ono što želiš, onda nema razloga za kajanje. Sam si izabrao. Zato, kada bih vratio život unazad, radio bih sve isto. Bio bih možda još malo luđi! Opet bih pustio određene ljude da me prevare, jer to je nekada jedini način da prođeš dalje. A ti ljudi koji misle da su me prevarili, ne znaju da su oni prevareni, jer sam ja dobio to što želim. Uvek. Svi oni koji su mi nešto pomogli kroz život nemaju razloga da se kaju, jer znam da ću vratiti i više nego što treba, pre ili kasnije. Sve dok verujete u sebe i u ono što radite, sve dok to radite časno i pošteno, ne sekirajte se. Može samo jedna prepreka da bude u životu, a to je sudbina i to je Bog. Protiv toga se ne može. Ali, zato, dok si tu, na ovozemaljskom svetu, radi, veruj, ne laži, ne varaj, praštaj i uživaj u svakom datom momentu, jer vreme vratiti ne možeš. Ja godine ne brojim, ali osećam da je vreme za novo poglavlje u životu i za neke druge stvari. Ne žalim ni za jednom sekundom što sam do sada radio. Bogatstvo nije u novcu, definitivno. Bogatstvo je u vremenu u kom si živeo i na koji način si živeo. Bogatstvo je u trenucima provedenim sa ljudima koje voliš, u putovanjima, u iskušenjima, u izazovima, u porodici. U životu bukvalno možeš sve, samo ako to zaista želiš. Kada sve ovo sagledam shvatim da sam u stvari mnogo bogat čovek. Neka vam najveća ulaganja budu u porodicu i prijatelje. Neka je meni srećan rođendan, a svima vama koji čitate želim da se nadograđujete i nadam se da možete da izvučete neku pouku iz ovoga, a ja odoh dalje da stvaram, verujem i volim i praštam. Život je lep onoliko koliko ti želiš da bude lep, a godine su nebitne. Ne zaboravite - ispravan čovek je najjači čovek. Srećni vam praznici, nekome današnji, a nekome budući. Svi smo isti! Volim vas - napisao je Boban pokraj fotografije.

Nakon objave harizmatičnog pevača usledile su čestitke kolega, prijatelja i fanova, koji su mu poželeli dobro zdravlje i sreću i poručili da se nadaju da će ih još dugo godina uveseljavati svojim pesmama.

Foto: rajovicboban/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: rajovicboban/Instagram

Pogledajte još