VATROMET ZA SLAVLJENICU: Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović upriličili veliku žurku povodom rođendana njegove ćerkice Iskre (VIDEO)

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas ima poseban razlog za slavlje, a svoju sreću podelila je sa fanovima na društvenoj mreži Instagram.

Naime, atraktivna folkerka objavila je video snimak vatrometa koji je upriličen tokom proslave rođendana malene Iskre, ćerke njenog emotivnog partnera Bogdana Srejovića.

- Mi to ovako. Uz tvoje ime milion iskrica. Srećan rođendan, Iskra - napisala je Ceca i još jednom potvrdila da ima dobar odnos sa naslednicom svog izabranika.

Podsetimo, muzička zvezda i uspešni biznismen 18. decembra proslavili su prvu godišnjicu svoje ljubavne veze. Iako se u medijima pojavila informacija da se zaljubljeni par verio, Ceca je to demantovala i izjavila da ne planira da se ikada više uda. Ona je tokom braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom dobila ćerku Anastasiju i sina Veljka, dok Srejović iz braka sa manekenkom Zoranom Tasovac ima naslednicu Iskru.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bogdansrejovic/Instagram

Pogledajte još