NE ŽELIM DA BUDEM ONA: Anastasija Ražnatović iskreno o majci Ceci i porodičnim odnosima

Pevačica Anastasija Ražnatović u velikoj ispovesti otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog života. Ona je govorila o svojoj karijeri, ali i porodičnim odnosima.

Muzička zvezda osvrnula se na svoj uspeh, kao i na to kako reaguje kada je porede sa mamom Svetlanom Cecom Ražnatović i njenom karijerom.

- Ja se, naravno, ponosim svojom majkom, ali koliko je lepo u neku ruku, toliko i nije. Neki ljudi ne razumeju da ja ne želim da budem ona, želim da gradim svoje lično ime i dam svoj pečat svemu tome. Ovo je neki žanr muzike koji ja privatno volim, pa sam zato krenula tim putem. Ona jeste naša najveća zvezda, ali ne želim da jurim za njenim uspehom. Volim ovo što radim i trudim se da dam celu sebe - rekla je pevačica, i otkrila da li će snimiti pesmu sa Cecom:

- To ne! Ne želim da ispadne da ja želim nešto da uradim preko nje, bez obzira što je ona moja majka. Nikada nisam imala duete, baš iz tog razloga, htela sam sama da pravim svoj put u ovom poslu.

Kako je mlada pevačica nedavno postala tetka malom Željku, ona je otkrila kako se oseća u toj ulozi i kakav odnos ima sa svojim bratom, Veljkom.

- Sve mu je interesantno! On je definitivno najlepša stvar koja nam se desila. Bila je ovo godina slavlja, sve je bila u razmaku nedelju dana, ali uvek je lepo kada postoji lep trenutak i povod za slavlje - rekla je Anastasija, i dodala:

- Veljkov i moj odnos je super, kao i uvek. Iako je on stariji od mene, istina je ono što kažu da žene brže sazrevaju od muškaraca. Naravno, on se sada dosta uozbiljio zbog porodice, ali mi smo uvek bliki bliski i tako će ostati - rekla je Ražnatovićeva i osvrnula se na svoj odnos sa njegovom suprugom, Bogdanom:

- Sećam se da su pisali da smo Bogdana i ja u svađi, ali to nije istina. Ja sam Veljka upoznala sa Bogdanom, njihov odnos je zaista divan, kao i moj i njen. Mnogo je volim, tako da stavila bih tačku na te glasine da smo nas dve u zategnutim odnosima, to zaista nije tako - iskreno je rekla Anastasija.

Anastasija kaže da, pored standardnih želja, u Novoj godini će poželeti samo jedno.

- Zbog cele ove situaciji oko korone, želela bih svima da poželim da budu psihički jaki, da budu zdravi i da se, naravno, vakcinišu. Želim da se što pre rešimo ove bolesti i da konačno radimo i krećemo se onako kako želimo - otkrila je pevačica.

Ona je priznala i da nije ljubitelj poklona za praznike i važne datume, već voli da iznenadi voljenu osobu kada ona to poželi.

- Nemam tu neku tradiciju sa svojim bližnjima da kupujem poklone samo na ove praznične datume, koje društvo nalaže. Kupujem i dobijam poklone kada osetim potrebu za tim, kao i oni, kada vide da se meni nešto dopada i obrnuto. To primenjujem i sa svojim partnerom, ne pridajemo važnost takvim datumima, ni godišnjicama. Tako da uvek kada vidim da se njemu nešto dopada, ili on meni, kupimo poklon jedno drugome, što je svakako češće nego kada su godišnjice i ostale stvari u pitanju - rekla je Ražnatovićeva u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Izvor: Pink.rs
Foto: RTS

Pogledajte još