ZA NJU JE RIJALITI ZAVRŠEN: Martina Petrović izbačena iz "Zadruge 5" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Izbacivanje". voditelj Darko Tanasijević otišao je do sobe za izolaciju i pozvao nominovane takmičare Dejana Dragojevića, Nevenu Miličević i Martinu Petrović da mu se priključe, kako bi sazanli ko napušta Belu kuću.

Svi zajednu su otišli u lavirint salu, gde se odigrala igra koji je za nominovane propremio Veliki šef. Voditelj je zadrugarima pojasnio pravila - ispred takmičara nalazili su se papiri sa simbolima šaka i stopala. Oni su morali prvi da dođu do cilja tako što će ispoštovati šemu po kojoj treba da idu.

Nevena je odmah stekla početnu prednost i prva stigla do cilja. Martina je kaskala za njom, dok Dejan nije ni hteo da igra igru kako treba. Glasovi su biti duplirani Neveni, s obzirom na to da je prva stigla do cilja.

Nakon dupliranja glasova, Tanasijević je saopštio zadrugarima rezultate. Jedna osoba imala je 18% glasova, druga 19% glasova, dok je treća imala 63%. Najviše glasova osvojio je Dejan, a Dalila ga je odmah zagrlila. Darko je potom saopštio da je najmanje glasova osvojila Martina i da će ona zauvek napustiti imanje.

Zadrugari su se pozdravili sa Martinom i ona se zaputila ka studiju.

Petorićevu je u studiju sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, koja je obavila intervju sa njom.

- Kako si? Bila si aktivna i onda se nešto dogodilo, šta? - pitala je Dušica.

- Iskreno, čudno mi je, zaboravila sam na sve napolju, sada vidim kola, ne znam šta se dešava. Lep je osećaj, ali i tužan, pomešane emocije... Eto, isključila sam se, stres, sklanjala sam se od svađa. Ali eto, možda se popravi to, možda se vratim nekada u nekom projektu, iskreno mi se svidelo. Nisam se izblamirala. Iskreno, ponosna sam na sebe. Bila sam neka tri meseca, ali to prođe kao godinu dana... - rekla je Martina.

- Kakva je situacija, koliko su nervozni zadrugari pred Novu godinu? - pitala je Dušica.

- Baš su nervozni, Milica ne želi da vidi porodicu, samo prijatelje. Nekima fale porodice... Tara traži psa, ona je izuzetak - dodala je bivša zadrugarka.

- Šta je bilo sa Dejanom? - pitala je voditeljka.

- Ovaj video (profil) mi je presladak. Ja sam rekla da je on i privlačan i simpatičan, u početku me je čak i nervirao, isprozivala sam ga, sećam se. Ali posle kad mu je bilo loše, gajila sam neku empatiju. Onda je on meni krenuo da prilazi. Ušli smo u komunikaciju, krenuli su mi leptirići u stomaku. Nisam se plašila Dalile, ali sam bila u fazonu da treba da brinem o sebi, da će to meni da bude stresno, a i da bi njemu bilo lošije - rekla je Martina.

- Maja i Car, kritično, sedela sam pored njih. Kad ona krene, svi bežimo - dodala je Petrovićeva.

- Da li neko tu manipuliše tom situacijom? - pitala je voditeljka.

- Oni su zapravo samo jako tvrdoglavi i velike inadžije. Primetila sam da Dalila njega gleda, a da Car gleda sve, kad bi mogao u sve bi gledao. Primetila sam da se gledaju i Maja i Janjuš. Mislim da će Dalila da završi sa Carem, a Maja sa Janjušem... - dodala je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još