Izbori, dosta je lopovskog režima

BEOGRAD, 16. aprila 2011. (Beta) - Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić izjavio je u subotu da su Srbiji potrebni novi izbori, jer je "dosta lopovskog i kriminalnog režima koji je opljačkao celu Srbiju".

"Oni ničim više, ni svojim lažovizijama, ni svojim prljavim novinama i svojim prljavim lažima ne mogu da sruše narodnu energiju, narodni otpor koji je svakog dana sve veći. Narod niko nije pobedio, pa neće ni Demokratska stranka, Socijalistička partija Srbije i G17 plus", rekao je Vučić na mitingu ispred Doma skupštine u Beogradu.

Prema Vučiću, na mitingu se okupilo više od 120.000 ljudi, i on je poručio vlastima da vide koliko je gradjana protiv njih i koliko ih je za promene.

Vučićev govor okupljeni prekidali uzvicima "lopovi, lopovi", "izbori, izbori" i pevanjem pogrdne pesme na račun predsednika Srbije Borisa Tadića "spasi Srbiju i ubij se, Borise".

"Svakog dana Tadićev režim poručuje kako nemamo program, a oni imaju program. Njihov program je kako da se opljačka Srbija, a naš da dovedemo nove investitore i usvojimo nove zakone o javnim nabavkama, vladi, manje korupcije, poštenija raspodela i manje kriminala i da izvučemo Srbiju iz najveće krize u kojoj se našla", rekao je Vučić, koji se usprotivio i prodaji Telekoma Srbija.

Vučić je okupljene više puta zamolio da ostanu mirni i da "nijedan kamen ne poleti".

Pogledajte još