SVE BLIŽI POMIRENJU: David Dragojević pripremio novogodišnji paketić za brata Dejana (FOTO)

Do dolaska Nove godine ostalo je još samo nekoliko dana, a David Dragojević odlučio je da uputi novogodišnji poklon bratu Dejanu, koji trenutno boravi na rijaliti imanju u Šimanovcima.

Dejan već godinama nije u dobrim odnosima sa bratom Davidom i majkom Biljanom, zbog njihovog navodnog neprihvatanja njegove ljubavne veze i braka sa Dalilom.

Pošto je Dalila tokom pete sezone rijaliti programa "Zadruga" javno prevarila supruga sa Filipom Carem usledio je njihov razvod. Međutim, nakon što ju je Car ostavio, Dalila i Dejan su se pomirili.

Turbulentan odnos bračnog para jako je uznemirio Davida, koji sve vreme bratu pruža podršku nadajući se da će se pomiriti.

Dragojević je za svog mlađeg brata pripremio paketić za Novu godinu i svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram pokazao čime planira da ga iznenadi.

Mnoštvo kesa i kutija punih garderobe i slatkiša spremni su za "najluđu" noć u godini, a da li će se Davidov trud isplatiti i da li će doći do pomirenja posvađane braće ostaje da se vidi u danima koji dolaze.

- Dekijev paketić - napisao je Dragojević pored fotografije poklona koje je odneo u Šimanovce.

Foto: david__dragojevic/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.