OPROSTILA SAM PREVARU, BRAK SE NE RASKUĆAVA ZBOG K*RVI: Jovana Jeremić šokirala stavovima o muško-ženskim odnosima

Jovana Jeremić nedavno je saopštila da se razvodi od Vojislava Miloševića, a sada je otkrila da li je u vezama nekada oprostila prevaru.

Naime, čuvana je Jovanina izjava da pravi razliku između prevare i varanja, a ona je sada otkrila i da li je ona ikada oprostila prevaru.

- Jesam oprostila - odgovorila je Jovana.

U medijima se čak spekulisalo da ju je bivši suprug prevario pre braka, ali nije želela da govori na tu temu. Jovana je iznela njen jasan stav po pitanju prevare.

- Moj stav je jasan, brak se ne raskućava zbog ku*vi. Brak se čuva ukoliko je prava ljubav i ukoliko je kapital u pitanju. Brak se ne raskućava zbog ku*ve, ona služi da se muškarac izdrnda nad njom i završi se priča. Brak se prekida kada se neko zaljubi, kada neko paralelno ima vezu, kada neko ima ozbiljnu ljubavnicu koju voli više od žene, to je razlog za razvod - rekla je Jovana.

Ona je potom otkrila i kako preći preko te prevare za jednu noć i nikada je ne spomenuti muškarcu tokom svađa.

- Lepo, moraš da imaš muški mozak. To je samo strast, to su apsolutno nebitne stvari i površne stvari. Žene, nemojte biti površne. Ja savršeno razumem muškarce i možda je to moj ključ uspeha kod njih - rekla je Jovana.

Izvor: Kurir.rs/Srbijadanas.com
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još