Stanojević: Nezaslužen poraz!

BEOGRAD, 16. aprila 2011. (Beta) -Trener Partizana Aleksandar Stanojević ocenio je da je njegov tim nezasluženo poražen.

"Mislim da smo zaslužili više od ovoga, jer nam je protivnik dao gol iz jedine šanse koju je imao u drugom poluvremenu", rekao je Stanojević.

Partizanu je ovo drugi poraz u prethodne tri utakmice. Crno-beli su pre deset dana izgubili od Crvene zvezde u revanš meču polufinala Kupa Srbije, a potom su u prošlom kolu Super lige golom u sudijskoj nadoknadi pobedili Spartak.

"Delimično sam zadovoljan time što smo u drugom poluvremenu počeli da pokazujemo znake izlaska iz igračke krize", dodao je Stanojević.

On je rekao da će Dominik Adija biti kažnjen zbog nezadovoljstva koje je pokazao prilikom izmene, ali da o tome ne želi da priča večeras kada su "vruće glave".

Narednog vikenda na stadionu Partizana gostuje Crvena zvezda i, po mnogim procenama, taj duel bi mogao da odredi prvaka Super lige.

"I dalje mislim da se prvenstvo ne lomi u "večitom" derbiju. Sada je tu i Vojvodina, koja u poslednjem kolu igra protiv Zvezde u Novom Sadu. Čeka nas još dosta teških utakmica", kazao je Stanojević.

Partizan i Vojvodina sastaće se ponovo u finalu Kupa Srbije, ali treneri ova dva rivala večeras nisu hteli da govore o toj utakmici.

"Još ne rezmišljam o finalu Kupa. Ranije sam rekao da je to za nas sekundarno takmičenje, a da je liga prioritet", istakao je Stanojević.

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Milinković rekao je da su njegovi igrači protiv Partizana ostvarili veliku pobedu.

"Derbi je opravdao očekivanja. Videli smo jednu dobru utakmicu sa jakim ritmom, a nama je najvažnije da smo osvojili bodove. Pokazali smo karakter i da nije slučajno sve ono što smo do sada radili. Ovo je velika pobeda za nas", rekao je Milinković novinarima posle pobede na stadionu Partizana od 1:0 u 22. kolu prvenstva Srbije.

On nije pokazivao znake euforije nakon trijumfa koji je Novosađane uključio u trku za titulu, jer sada imaju tri boda manje od vodećeg tandema Partizan - Crvena zvezda.

"Do kraja prvenstva ima još dosta da se igra. Idemo korak po korak", dodao je Milinković.

Pogledajte još