Vraneš: Videćemo ko će igrati u singlu

BRATISLAVA, 16. aprila 2011. (Beta) - Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je da će posle sastanka sa
igračicama doneti odluku ko će igrati singl mečeve protiv Slovačke.

"Videćemo posle sastanka kako se osećaju devojke, pa ćemo doneti odluku. Moguće kombinacije za dubl su već poznate", rekao je Vraneš novinarima posle prvog dana duela plej-ofa za popunu Svetske grupe Fed kupa između Slovačke i Srbije u Bratislavi.

Trenutno je 1:1, pošto je Bojana Jovanovski izgubila od Dominike Cibulkove, a Ana Ivanović pobedila Danijelu Hantuhovu.

"Mislim da je meč i dalje otvoren i da imamo šansu u sutrašnjim mečevima", ocenio je selektor Vraneš.

Ana Ivanović je rekla da je srećna posle današnjeg meča, jer je "pobeda uvek dobrodošla".

"Igrala sam dosta dobro i agresivno. Nisam dala šansu Hantuhovoj da dominira. Osvojen je veliki poen, a sutra ćemo dati sve od sebe pa kako bude", kazala je Ivanovićeva.

Reprezentativka Srbije u tenisu Bojana Jovanovski rekla je večeras da joj je žao zbog poraza od Cibulkove, ali da veruje u pobedu Srbije protiv Slovačke.

"Žao mi je što nisam uspela da donesem prvi poen Srbiji, ali i dalje smo svi pozitivnog razmišljanja i verujemo u pobedu", rekla je Jovanovski.

Ako selektori ne naprave promene sutra u 12.00 igraće Ana Ivanović - Dominika Cibulkova, a potom Bojana Jovanovski i Danijela Hantuhova.

Ukoliko ostane nerešeno igraće se dubl u kojem će za Srbiju nastupati Jelena Janković i Aleksandra Krunić, a za Slovačku Danijela Hantuhova i Magdalena Ribarikova.

Pogledajte još