MAJA JE BOLESNA, ZRELA JE ZA LEČENJE: Marijana Zonjić izvređala Marinkovićevu i otkrila u kakvim je odnosima sa Carem (VIDEO)

Veliki šef obavestio je zadrugare da je vreme za radio-emisiju "Amnezija" koju vodi i uređuje aktuelni učesnik "Zadruge" Bane Čolak. Bane je započeo sedamnaestu emisiju po redu, a za svoj kolegu je izabrao Saleta Luksa. On je svim gledaocima i slušaocima kratko ispričao najaktuelnija dešavanja iz Bele kuće u proteklih tri dana.

Bane je naručio pesmu za Jovanu Tomić Matoru i u svoju emisiju pozvao prve goste: Marijanu Zonjić, kao i Filipa Cara i Maja Marinković koji su u ranim jutarnjim satima smirili svoje strasti i ponovo se pomirili.

- Hvala svima na pomoći sinoć. Svi znamo ko je Maja i kakvi klipovi kruže o njoj. Od onih gaća, toaleta, se*sa i tako... - počela je Marijana.

- Filip mi je drag, juče smo pričali sve vreme, pričali smo o rijaliti temama, Maje mi je žao, treba da ide na lečenje, u hotelu nije bilo ništa sa Carem, samo smo pričali. Ona je klošarka, a ja nisam taj nivo - pričala je Zonjćeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.