GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

RAK

Vaše zvezdano nebo tokom 2022. godine, obećava romantične boje ili hod po ružičastim i srećnim oblacima. Posebno naglašava vaše sedmo, osmo i deveto polje. Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ciljeve u poslovnom, ili slatke snove u ljubavnom životu. Od 4. aprila vas očekuju sjajne prilike koje će vam omogućiti sreću u porodici i novo napredovanje u karijeri ili na statusnoj lestvici. Bićete nagrađeni "zlatnim plodovima" za sve što činite. Uživajte u društvu dragih osoba, uspeh i omiljenost će predstavljati vaš zaštitni znak u narednom periodu. Onda kada ima sreće, sreći ne mora biti kraja do god osećate da u vama postoje talasi koji vas pokreću na razmenu emocija sa dragim osobama. Izvor ljubavi koji vodi ka sreći je u vama!

Ljubav:

Pred vama je period novih radosti, sreće, ljubavi i najlepših životnih ostvarenja - jer ponekad je sve moguće, tako da se i oni čudesni snovi ostvaruju. Od 2. januara vaša inspiracija i zanos će prevazilaziti nečija skrivena maštanja, u skladu sa svojom emotivnom prirodom ćete umeti da inspirišete partnera skoro u svakom pogledu. U periodu od 4. marta uživaćete u nekim ljubavnim čarima, bićete ispunjeni posebnom energijom u želji da održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Uznemirenost koju ćete povremeno osećati ne treba da doživljavate kao odraz emotivne ili lične slabosti, već kao dodatni impuls koji vodi ka novom zbližavanju. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 18. jula do 12. avgusta. Nezavisno od emotivnog statusa ili godina "ljubavno sunce" će vas obasjavati tokom cele godine, tako da ćete poželeti da uveličate neke ljubavne ili porodične događaje posebno od 8. novembra. Pred vama je godina novih izazova koji vode ka zajedničkoj sreći.

Posao:

Važno je da budnim okom pratite svoje okruženje i da od 4. januara, prihvatite nove ideje ili mogućnosti koje predlažu vaši saradnici. Na osnovu intuitivne percepcije naslućujete period značajnijih promena na poslovnoj sceni i novu priliku. Ponekad treba vešto kombinovati individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili svoj maksimum, naročito u periodu od 4. marta, tokom maja, septembra i novembra meseca. U prilog vam ide svest o tome da se nalazite u sjajnoj formi i da imate ambiciozne planove koji se uklapaju u zajedničke interesne ciljeve. Uz određenu dozu mudrosti i naročito sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere i da poboljšate materijalne mogućnosti tokom ove godine. Uspeh i sreća su u potpunosti na vašoj strani. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, zabave ili trgovine i uslužnih delatnosti u periodu od septembra meseca vas očekuju novi uspeh i nagrade ili priznanja.

Zdravlje:

Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog psiho-fizičkog napora ili dodatnog forsiranja moguće su prolazne stomačne tegobe ili virusne infekcije. Sugerišemo vam da budite oprezniji u periodu od 31. marta do 7. aprila i od 29. septembra do 13. oktobra.

Sugestije:

Planetarni aspekti vam donose posebnu astrološku privilegiju. Jupiter - planeta "velike sreće", uz aspekte sa Plutonom, Neptunom i Uranom naglašava pozitivne uticaje i donosi "zlatne plodove" onda kada vam je to najpotrebnije. Vama 2022. godina počinje na neki čaroban način, koji će vas inspirisati da za sebe i svoje najmilije izgradite oazu radosti i sreće. Sve što vam je potrebno se nalazi oko vas - izvori radosti su u vama i oko vas. Vaša sreća proističe iz odnosa sa partnerom i u toploj porodičnoj atmosferi. Zajednica, udruživanje ili timsko delovanje donose uspeh, ljubav i sreću. Učinite sve što je moguće da delujete u partnerstvu sa dragim osobama. Sada imate sjajnu priliku da ostvarite svoje velike ili tajne snove. Ljubav uvek rađa ljubav - u vama, i svuda oko vas.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.