ĆERKI NIKAD NE BIH POŽELELA DA BUDE KAO JA: Ana Nikolić iskreno o naslednici Tari, braku sa Rastom i ljubavnoj vezi sa Mišom Bananom

Pevačica Ana Nikolić osvrnula se na svoj ljubavni život i tom prilikom progovorila o bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti.

- Prema Rasti sam imala milosti, baš zato što prema Miši Banani nisam, ovom sam izgrebala auto, onom zalepila. Ja ostavljam potpise i ruinirane aute, ne časopise. Treba noću do Vračara u pidžami dojuriti taksijem. Još uvek sam zvanično Đurić, i ostaću sve dok Tara ne poraste - priča Ana Nikolić.

- Tara zna da mama radi, ali ne zna šta. Ona obožava tatinu muziku, Nućija, a moju muziku joj ne puštam. Neću da joj podgrevam to, ne mora svaka devojčica da bude kao mama. Ne bih ja svom detetu to poželela - dodaje pevačica.

- Uvek su me najviše nervirale majke koje samo pričaju o deci, ja ne volim da pričam o detetu jer imam toliko toga da kažem o sebi - priča Ana.

Osvrnula se i na svoje psihoterapije, pa otkrila kako one izgledaju:

- Bila sam birana i uvek su me birali, a na psihoterapiji me uče da ja treba da biram, al bolje da ne biram - kaže Ana.

Pop zvezda pričala je o svom propalom braku.

- Znam da su svi bili iznenađeni mojom udajom, bilo je neobično i ludo, ali meni nije bilo čudno jer smo povezani duhom. On je jako sličan Marini Tucaković, preduhovito, pretalentovano i preinteligentno biće - zaključila je Nikolićeva o bivšem suprugu.

Izvor: Pink.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.