STIGLI POKLONI ZA LORENU I SENU: U porodičnom domu Ane Sević sve je spremno za doček Nove godine (VIDEO)

Popularna pevačica Ana Sević pre nekoliko dana svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram pohvalila se raskošno dekorisanom novogodišnjom jelkom i otkrila da zbog brojnih obaveza kasni sa uređenjem svog porodičnog doma za predstojeće praznike.

Međutim, sudeći po poslednjim objavama zgodna folkerka uspela je da za svoje ćerkice Lorenu i Senu napravi pravu novogodišnju čaroliju. U njihov dom danas su stigli brojni pokloni za njene naslednice, koji je Ana smestila ispod jelke, gde će sačekati novogodišnju noć.

Takođe, popularna tridesetšestogodišnjakinja pokazala je i posluženje kojim će njene naslednice sigurno biti oduševljene. Reč je o kolačićima neodoljive dekoracije u duhu zime i novogodošnjih praznika.

Pevačica je mislila na svaki detalj, te nema sumnje da će uz supruga Daniela Nedeljkovića i ćerkice na pravi način ispratiti staru i dočekati novu godinu, a 2020. će za skladnu porodicu svakako biti posebna, budući da je atraktivna brineta u drugom stanju i za nekoliko meseci na svet će doneti svoju treću ćerku.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još