FENG SHUI PRAVILA ZA KIĆENJE JELKE: Koji ukrasi donose sreću u 2022. godini?

Kićenje novogodišnje jelke po feng shui-ju priziva pozitivnu energiju u vaš dom.

Prema kineskom horoskopu, zaštitnik 2022. godine je Vodeni Tigar. Na početku nove godine, trebalo bi privući njegovu pažnju zarad dobrobiti i sreće, a to možemo uraditi odabirom ukrasa za kićenje novogodišnje jelke prema feng shui-ju!

Boja ukrasa je važna

Feng shui stručnjaci predlažu da naučite kako da ukrasite svoj dom kako biste privukli sreću, blagostanje i pažnju novog pokrovitelja, Vodenog tigra. On će prema kineskom horoskopu vladati tokom 2022. godine.

Prilikom kićenja jelke, trebalo bi birati ukrase u prirodnim bojama - to su tirkizna, plava, braon, boja peska, crna. Samim tim trebalo bi izbegavati blistave i sjajne boje za koje se veruje da bi mogle da uplaše Tigra i oteraju sreću i bogatstvo. To su crvene, ljubičaste i sve fluoroscentne nijanse.

Prirodna jelka

Privlačenju sreće neće pomoći samo odgovarajući odabir boja, već i stil dekorisanja doma. Tokom 2022. godine sve će biti u ekološkom maniru, stoga izbacite sve veštačko i umesto toga iskoristite ono što dolazi iz prirode - tkanine od pamuka, vune i lana, sobno bilje, predmete od keramike i gline, drvo...

Unesite prirodu u dom - ukrasite ga granama mirisnog četinara, šišarkama i bobicama. Neka sve bude u skladu sa prirodom.

Izvor: Sensa
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još