OVO VIŠE LIČI NA HOROR FILM NEGO NA VEZU: Dejan odlučio da prekine svaki kontakt sa Dalilom, zadrugari spremni da joj pomognu (VIDEO)

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje Dejanu Dragojeviću.

- Da li stvarno voliš toliko Dalilu ili više voliš život sa njom - glasilo je pitanje.

- Ne mogu da objašnjavam, ja joj se izvinjavam za ovo jutros, za ovo stanje u koje sam je doveo. Distanciraću se u što bržem roku i to je to - rekao je Dejan.

- Ovo je najveće samoponiženje nekog čoveka. Ja sam nju tešio kad je bila najgpora. Ovo je sve istrulilo, on ima svoje neke puteve života. Njih dvoje su posebno dobri, a zajedno su smetlište braka, deponija. Ona mora da kanalipe voje smocije, pravim putem - rekao je Lepi Mića.

Lepi Mića je nastavio izlaganje, a Dejan je napustio emisiju, pa je sedeo u dvorištu i plakao.

Zadrugari su nakon njegovog izlaganja otkrili da su spremni da pomognu Dalili da pobegne od bivšeg supruga.

- Za sve si bio u pravu što si rekao za Dejana i Maju, a u pravu je i Filip kad je rekao da su Maja i Dejan jedno za drugo. Da li to možeš da ponoviš? - glasilo je pitanje.

- Nisam verovao da će mi se ikada ovo desiti, oni su mi bili jedni od omiljenih, a sad su mi najodvratniji i najjeziviji. Toliki stepen očaja nisam video, toliku želju za uništenje tuđih života, teranje da neko bude sa njima... Mislim da Dejan i Maja treba da se saberu i da njihovi partneri nemaju strahove od njih. Ova lupa glave prošle godine, Dejan ove. Nikad nisam mislio da ću Dalilu da žalim, ono mi je bilo jezivo, kao u horor filmu. Miljana Kulić je imala bolju samokontrolu od Dejana i Maje, onda možete zamisliti. Dalila sinoćna reakcija pokazala je kako se zaista oseća, ono su bili urlici, kao da nije bio njen glas uopšte, us*ao sam se od straha - ponovio je Marko Đedović.

- Sve je u pravu Marko, osećam potrebu da kažem da se ona i dalje bori za druge. Ona je nemoćna, nemoćna je da pomogne sebi, ne može da urazumi ni sebe, ni Dejana. Dejan ludi, može da pukne na sitnicu, ona to zna i oseća. Mislim da sam Dalili potrebna, treba da se osloni na mene - objasnila je Jovana Tomić Matora.

- Ne mogu uporediti Maju i Dejana, Maja menja često partnere i u svakog se zaljubi. Čorba zna kako sa Majom i zato Maja ne radi te stvari, Maja sad zna da će joj Filip praštati i sve je bezobraznija. Čovek je rekao da se miri sa njom, samo da je smiri. Dejan mi je psihopata, on neće da krene bez nje. Dalili stvarno opada kosa, isceđena je kao krpa, svima je lakše na Dalilu da se istresu - komentarisao je  Sale Luks.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još