Jelena Janković: Možemo da osvojimo Fed kup

BEOGRAD, 17. aprila 2011. (Beta) - Teniserka Srbije Jelena Janković izjavila je posle pobede u Bratislavi, da je ponosna na svoj tim, za koji i da veruje da može jednog dana da osvoji trofej u Fed kupu.

Srbije je danas pobedila Slovačku sa 3:2, u meču plej-ofa za ostanaku Svetskoj grupi.

"Imamo tim za trofej. Možemo da osvojimo Fed kup. To smo stvarno pokazale sada protiv Slovačke. Borili smo do kraja i izvukli pobedu. Nadam se da ćemo jednog dana podići taj trofej za našu zemlju", rekla je Jankovićeva novinarima u Bratislavi.

Srbije je do pobede došla pošto je savladala Slovačku u dublu, posle neverovatbnog preokreta u drugom setu, kada su domaće igračice imale prednost od 5:1 i dobile prvi set.

"Nije mi prvi put da odigram ovakav meč. Veoma sam srećna zbog pobede. Bila je teška situacija i zbog toga sam ponosna na moj tim. Mi smo se borile do kraja. Nismo se predavale, nekako smo izdržali. Presrećni smo u ovom trenutku", rekla je Jankovićeva.

Ona je dodala da nije mogla juče da igra, jer je bila bolesna.

"Nisam se ni danas 100 odsto oporavila, ali sam morala da izađem na teren. Uspele smo zajedničim snagama da dođemo do pobede. Ovo je timski rad, svaka je dala svoj doprinos. Ne znam kako da pokažem svoje emocije. Umorni smo i presrećni. Hvala, svima", rekla je Jankovićeva.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.