MAMA, MNOGO TE VOLIM, DOĐI KUĆI ŠTO PRE: Viktorija Mitrović grcala u suzama nakon odgledane novogodišnje čestitke (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević najavio je narednu čestitku u večerašnjoj emisiji, a bila je namenjena Viktoriji Viki Mitrović.

Ona je odmah počela da plače, čim je videla svoju baku, ćerku, ali i prijateljice.

- Ne mogu da se nasmejem posle svega... Svi su srećni, ali znam ja dobro šta je... Sad sam već zaboravila šta mi je rekla, kao prošli put. Lepo izgleda. Nije mi lako posle svega što sam napravila ovde. Katastrofu sam napravila ovde, nije trebalo da bude ovako. Sve što sam uradila ovde. Krivo mi je, zbog deteta najviše... Ovo mi je baba bila, onda od Ljilje Grujine sestre, meni dođu tetke. Pogubila sam se. Ne radi se o seksu, nego o uvredama, što sam dobijala, a i što sam ja izgovarala. Sa dosta ljudi sam se posvađala. Ja sam očigledno dve ličnosti u jednoj. Trebalo je da budem kao u prvih mesec dana. Skrenula sam sa puta, od sada se vraćam na pravi put - govorila je Viki kroz suze.

- Viki, moraš da budeš ponosna na sebe. Ova mala je simpatična, šou program. Evo, dete ti je super, šta je sada problem? - tešio je Mića Viki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još