MOJ LIK I DELO OSTAĆE ZAPAMĆENI PO GRANDIOZNOSTI I LEPOTI: Lepa Brena iskreno o braku, karijeri i novogodišnjim željama

Ikona balkanskog šou-biznisa Lepa Brena godinu za nama pamtiće po dva važna jubileja koji su vezani za njen profesionalni i privatni život. Ona je 2021. godine proslavila 40 godina profesionalnog bavljenja muzikom, ali i 30 godina skladnog bračnog života sa bivšim teniserom i biznismenom Slobodanom Bobom Živojinovićem.

- Ovo su ozbiljni jubileji i da nije bilo profesionalne pauze koju nam je donela pandemija s koronom, ne bih mogla da sumiram stvari koje sam uradila, da budem posvećena deci, porodici i Bobi - počinje pevačica, i objašnjava šta je ključ njenog uspešnog braka:

- Mi smo u braku 30 godina, ali sav taj period bio je protkan sa mnogo putovanja i fizičke razdvojenosti. Razumevanje je suština opstanka jednog braka. Kada imate radnu pauzu koja traje pune dve godine, onda možete da uočite šta ste napravili u životu, šta je bilo fenomenalno, a šta su bili propusti. Nijedna velika karijera se ne pravi ako ne živite za to i ne žrtvujete sebe. Srećna sam što je to bilo kompatibilno baš s Bobom. Bili smo podrška jedno drugom u poslovnim ciljevima, a kada se odmaramo i uživamo, posvećeni smo na običan i ljudski način - objašnjava folk diva.

Za karijeru koju će retko ko moći da nadmaši Lepa Brena tvrdi da su presudne bile pesme, ali i njen nesvakidašnji imidž koji su činile kratke haljine i šljokičaste suknjice s resama.

- Mislim da sam se potrudila da moje pesme postanu evergrin, a mnogo njih će ostati, kao što će moj lik i delo ostati zapamćeni po svojoj grandioznosti, lepoti, kreativnosti i pozitivnoj energiji. Ne mogu da kažem po seksepilnosti, ali svakako po latentnoj erotici. To je bila lepa i slatka erotika koja nikome nikada nije smetala - kaže Lepa Brena.

Iako je tokom prošle godine Grand produkcija, čiji je bila osnivač, prodata i promenila vlasnika, Lepa Brena komentariše zašto javnost nju i dalje vezuje za ovu kompaniju.

- Drago mi je što se Grand još uvek vezuje za moje ime. Ipak sam ja tamo bila sa svojim likom, imenom i delom i veoma dobro sam čuvala i prezentovala kredibilitet te kuće. Grand je bio i ostaće naše dete koje ima 21 godinu, i danas je to jedna zrela i stabilna kompanija koja ima dobre temelje i razrađenu organizaciju, a nadam se i nove strateške ciljeve. Za Grand sam emotivno vezana i biću tu za bilo kakvu profesionalnu pomoć. Važno mi je da znam kada snimam albume da sam u domaćinskoj, prijateljskoj i profesionalnoj kući - rekla je ona.

Bez obzira što je prošlu godinu obeležila teška situacija, Lepa Brena je optimista i od nove očekuje samo lepe stvari.

- Svi znamo kakva je bila 2021. godina, ali bilo je u ovoj zemlji i na ovim prostorima i mnogo gorih godina, tako da smatram da će doći nova i svežija koja će nam dati nove šanse da radimo ono što volimo i da se družimo s onima koje volimo. Da možemo da zagrlimo i poljubimo one koje volimo, a onima koje ne možemo napravićemo nove pesme da bismo i sa njima bili u skladu i harmoniji - završava razgovor.  najveća balkanska zvezda.

Izvor: Alo!
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još