PREBOLELA ZOLU: Miljana Kulić pokazala novog dečka (FOTO)

Kontroverzna učesnica brojnih rijaliti programa Miljana Kulić ponovo je zaljubljena.

Nakon što je početkom decembra nasrnula na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, temperamentna Nišlijka izbačena je sa rijaliti imanja u Šimanovcima, čime je okončana njena dugogodišnja turbulentna ljubavna veza sa učesnikom "Zadruge 5".

Kulićevoj je bilo dovoljno dvadesetak dana da preboli di džeja iz Dervente i upusti se u novu ljubavnu vezu.

Naime, dvadesetosmogodišnja rijaliti zvezda na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelila je večeras dve fotografije sa novim dečkom.

Reč je o Nenadu Macanoviću, o kojem je njena majka Marija pre nekoliko dana govorila za domaće medije.

Marija Kulić otkrila je da je njena ćerka ima novog dečka, te da je srećna u novoj vezi.

- Miljana ima dečka. Momak je mnogo dobar da smo ga svećom tražili onakvog ne bi ga našli to mi je sada najveća radost na kraju ovde godine jer mi je bilo pre svega važno da Miljana bude srećna i da se ostvari u ljubavi. Dečko kao da mi je rođeni sin, toliko je divan, toliko nas poštuje, ja nemam reči, najsrećnija sam što se toga tiče. Prezadovoljna sam, takođe sam sigurna da nije sa Miljanom iz koristi jer je dečko odgovoran i vredan, privrednik je, ima lokale i firmu u Beogradu i na osnovu ovoga što sam videla da joj ne dozvoljava da plati ništa sigurna sam da nije korist u pitanju. On nije tip koji želi da bude poznat, ima 32 godine i rijaliti ga ne zanima, on zna kakva je Miljana i on je nju takvu prihvatio - rekla je Marija za portal Srbijadanas.com.

Foto: miljana_kulic_official/Instagram
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

Pogledajte još