ŽELIMO VELIKU PORODICU: Sofija Milošević progovorila o ljubavnom životu sa Lukom Jovićem i planovima za budućnost

Sofija Milošević i Luka Jović planiraju veliku porodicu. Manekenka, koja s fudbalerom čeka drugog sina, kaže da se tu neće zaustaviti.

Manekenka priznaje da i ona i njen partner teže ka velikoj porodici.

- Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Ima sina iz prvog braka, pa će ukupno imati petoro dece! Što se mene tiče, volela bih da se zaustavimo na troje dece jer mi je to dovoljno, ali on voli veliku porodicu. Raduje se sinovima, hoće da ih gleda kako se igraju i odrastaju zajedno, a u stvari želi da se igra s njima! To je glavni razlog što voli mušku decu. Volela bih da pored dva sina dobijemo i jednu devojčicu, a on bi voleo tri dečaka i devojčicu! - kaže Sofija.

Manekenka, koja je u šestom mesecu trudnoće, kaže da još nisu izabrali ime za dečaka koji na svet stiže na proleće:

- Imena koja se meni sviđaju, Luki se ne dopadaju i obrnuto. Njegovi i moji roditelji često nas zovu i daju nam predloge, ali još nemamo konačan izbor.

Lukin i Sofijin prvi sin Aleksej je pre tri meseca napunio godinu dana. Manekenka priča da im se život drastično promenio otkad su postali roditelji.

- Pre nego što je Aleksej ušao u naše živote, živeli smo skroz drugačije. Izlazili smo i putovali kad god je Luka imao slobodne dane. Sada je sve podređeno Alekseju. Njegove potrebe smo stavili ispred naših, dok malo ne poraste. Bitno nam je da ima srećno i bezbrižno detinjstvo - kaže Sofija i dodaje da mali Aleksej već pokazuje afinitete prema sportu:

- Od svih igračaka najviše ga zanima lopta. Ispred kuće u Madridu imamo fudbalsku, tenisku i košarkašku loptu i on se igra sa svim. Luka i ja često u šali kažemo da će se baviti onim sportom u zavisnosti od lopte kojom se najviše igra. Luka bi voleo da se Aleksej bavi tenisom, jer obožava taj sport. U slobodno vreme i kada smo na odmoru, Luka često igra tenis.

Izvor: Informer.rs
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još