ONA GA NE ZASLUŽUJE: Nakon diskvalifikacije Maje Marinković, oglasio se najbolji drug Filipa Cara

Tokom žurke za reprizu Nove godine, Filip Car i Maja Marinković imali su najgori okršaj do sada. Poznato je da su imali turbulentni odnos i da je Maja bila ta koja je u više navrata nasrtala na njega i grebala ga po licu, ali ovaj skandal je premašio sva očekivanja.

Nakon nekoliko svađa koje su imali, Marinkovićeva je napravila karambol i više puta nasrtala na Cara i uništila mu lice u potpunosti. Kada je on to shtvatio, urlao je iz sveg glasa. Maja je po hitnom postupku Velikog šefa diskvalifikovana i zauvek je napustila Belu kuću.

Tim povodom, Filipov najbolji prijatelj Bruno Uremović, koga je dozivao tokom emotivnog rastrojstva, oglasio se kako bi prokomentarisao ovaj nemili događaj.

- Iskren da budem ovo sam očekivao, bilo je samo pitanje vremena kada će napraviti novi problem i biti diskvalifikovana. Njoj treba zabraniti da bude u vezama jer očigledno ne ume da se ponaša, devojka se ne ponaša normalno ni malo. Ona je kao drug odlična, ali za bilo kakav muško - ženski odnos, daleko bilo... To što je Filipu krivo i što je plakao... on je dobar čovek i previše emotivan, ali sve će to doći na svoje vremenom. Mislim da je ovako za njega najbolje, ona njega ne zaslužuje.

Bruno se osvrnuo i na Carevo priznanje da se ponovo gleda sa Dalilom Dragojević i rekao sledeće:

- Što se tiče Dalile, ne može više ništa da me iznenadi. Mislim da je sve moguće. Po mom mišljenju je najpametnije da neko vreme bude sam, ali se ne mešam u njegove odluke, samo da njemu bude dobro. Ja sam uvek tu da ga podržim.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još