Partizan u utorak protiv Budućnosti

LJUBLJANA, 18. aprila 2011. (Beta) - Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović rekao je u ponedeljak u Ljubljani da Partizan i Budućnost gaje sličan stil igre i da će u duelu polufinala završnog turnira odlučiti trenutna inspiracija i energija igrača.

"Ove godine smo odigrali dva meča protiv Budućnosti i skor je 1:1. To je jedna od jedine dve utakmice izgubljene kod kuće u ovoj ligi. Imamo sličan stil igre, u obe ekipe se vidi trenerski trag Duška Vujoševića. Trenutna inspiracija energija će biti presudni za pobedu", rekao je Jovanović na konferenciji za novinare u Ljubljani.

On je ocenio da je ove sezone liga veoma izjednačena i da zbog toga prvo mesta koje je Partizan osvojio u regularnom delu ima dodatnu težinu.

"Ove sezone liga je bila neizvesna, do samog kraja regularnog dela nije se znalo ko će igrati na 'fajnal foru'. U takvoj situaciji meni je drago zbog plasmana, imamo kontinuitet dobrih rezultata u ovoj ligi. Pretpostavljam da će biti jak turnir, jer je svako svakog pobedio u dosadašnjem takmičenju", zaključio je on.

Košarakaši Partizana utakmicu protiv Budućnosti igraju u utorak od 18.15. U drugom polufinalu od 20.45 sastaju se Krka i Olimpija.

Pogledajte još