FINANSIRALA SAM SVE BIVŠE MOMKE: Kija Kockar progovorila o ljubavnom životu i otkrila šta očekuje od novog partnera

Otkako se pre skoro pet godina pojavila u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" Kristini Kiji Kockar pošlo je za rukom ono što mnogima nije - da postane heroina svih prevarenih žena i da najgoru životnu situaciju preokrene u svoju korist!

Kija je nakon "Zadruge 1" i razvoda od Slobodana Radanovića započela muzičku karijeru, a nedavno je objavila i prvi album. Kija je otvoreno govorila o karijeri, bivšim partnerima, pa je objasnila zbog čega više nikada ne bi dopustila sebi da finansira muškarce sa kojima je u vezi.

Interesovanje medija za tebe isto je kao kada si pre skoro pet godina osvojila srce publike kao žena koju je suprug javno prevario u rijalitiju. Kako ti to polazi za rukom i da li imaš neku taktiku?

- Kada je reč o odnosu medija prema meni, sve je ostalo isto kao i na početku. I dalje mi je to čudno, ali verujem da su svi navikli na moju iskrenost i što uvek imam komentar za sve što me novinari pitaju.

Zašto tvoj bivši suprug Slobodan Radanović izbegava da priča o tebi, čega se on plaši?

- Očigledno se plaši samog sebe. Zaista ne bih pričala o njemu jer sam već sve ispričala.

Ko je popularniji, ti ili on?

- Nikada se nisam upoređivala s njim, na drugima je da zaključe. Svako od nas ima svoje mesto pod estradnim nebom, a na bivšeg supruga gledam kao na svog kolegu.

Mnogi komentarišu da se Sloba uzvezdio. Šta ti misliš?

- Mislim da uvek treba da znamo ko smo i šta smo bili pre jer samo tako možemo da prihvatimo ono što jesmo. Niko od nas nema aristokratsko poreklo i svi imamo nešto što je bilo pre slave koju smo stekli.

Dugo si radila kao stjuardesa. Da li više zarađuješ sada?

- Zarađujem od osnovne škole i uvek sam mogla da priuštim sebi sve što sam htela, a novac koji sam zaradila pametno sam investirala.

Plašiš li se nove ljubavi?

- Priznajem da se malo plašim, ali više je reč o pozitivnoj tremi. Pitam se ko će biti taj muškarac, čime će se baviti...

Da li bi sebi opet dopustila da budeš s nekim ko nije finansijski stabilan?

- Navikla sam na takve situacije, a to nije bilo samo jednom, već više puta. Finansirala sam svoje bivše momke, ali to se uvek završavalo tako što su muškarci s kojima sam bila dobijali komplekse. To više ne želim u životu i važno mi je da svaki moj sledeći partner ima makar 10 dinara više od mene i da nemamo problema s tim. Osim što sam situirana, veoma sam popularna i momcima je teško da se nose sa svim tim stvarima.

Da li si u nekom momentu poželela da se vratiš starom poslu i ponovo budeš stjuardesa?

- Sada bih jedino mogla da budem instruktorka stjuardesama, ali ne i stjuardesa, ali zasad nisam razmišljala o tome. Dobro poznajem taj posao, znam kako funkcioniše uslužna delatnost, znam kako se daje prva pomoć...

Izvor: Alo.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još