GODINA PUNA STRASTI: Horoskop seksualnog života za 2022.

Ako ste u vezi, pravi je trenutak da slavite i ljubav i strast, čiji je učinak na organizam zapanjujući. Ponekad nismo ni svesni koliko bogatstva sadržanog u seksualnoj energiji imamo u sebi, niti čemu je ona namenjena.

Stručnjaci poručuju da je 2021. godina bila loša za vaš seksualni život, i to bi moglo da se promeni ove godine. Prema rečima astrološkinje Klarise Monahan ukupna energija 2022. godine biće protočnija u odnosu na 2021, a Jupiter u Ribama učiniće ljude otvorenijima za povezivanje i istraživanje senzualnijih aspekata života. U narednim minutima otkrijte više detalja za vaš horoskopski znak.

Ovan

Najviše poletnosti i sreće možete očekivati između maja i oktobra. Jupiter će se nakratko preseliti u vaš znak i ovaj aspekt vam daje prednost. Za to vreme zaista možete ostvariti svoje seksualne potencijale. Vaš vladar Mars premešta se u vazdušne Blizance u oktobru i kreće se retrogradno, što može značiti da ćete u tom periodu malo usporiti. Međutim, do jeseni imate sasvim dovoljno vremena za podizanje seksualne energije.

Bik

Vaša Venera će se kretati retrogradno početkom godine. Možda ovo neće biti vreme da slobodne osobe pronađu nove partnere. Ali, ovo je definitivno period kada možete potanko razmisliti o tome šta zapravo želite od veze i seksualnog života. Početkom godine možete doći do dubljih spoznaja o svojoj seksualnosti. Mnogo je stvari skriveno u podsvesti. Zaronite dublje i lakše ćete se seksualno otvoriti tokom cele godine.

Blizanci

Prva polovina godine može biti malo sporija za vaš razigran i živahan ukus. No, 22. juna Venera ulazi u vaš znak, što će uneti više energije, strasti i ljubavi u vaš seksualni život. U jesen ćete, međutim, zahvaljujući retrogradnom Marsu u Blizancima, imati priliku da promislite i dublje proniknete u vlastitu seksualnost i seksualnu energiju.

Rak

Naredna godina donosi dobru energiju u vaše polje seksualnosti. Puno vremena provodićete u tišini i učenju novih veština, što će naravno uticati i na vaš doživljaj seksualnosti, koja neće biti dosadna. Najuzbudljiviji meseci za vas, međutim, mogu biti tokom leta - jul i avgust.

Lav

Proleće 2022. će biti vaše vreme! Tačnije, od 6. marta pa nadalje, jer će tada Mars zagrejati vaše partnersko područje, a kroz nekoliko nedelja će se pojaviti i Venera. Stoga, nemojte biti iznenađeni povećanim seksualnim apetitom. Maksimalno iskoristite svoju vatru i neka vaša seksualna energija gori poput sunca!

Devica

Zemljane Device doživeće ponovno seksualno oslobađanje odmah nakon nove godine i tako će biti sve do maja. Ovo je vreme kada ćete imati priliku da procvetate na seksualnom području. U njega možete uneti više zabave i lagane energije, što će se povoljno odraziti na celi vaš partnerski život. Takođe možete postaviti neke konkretne ciljeve na ovom polju, jer vam planovi obično pomažu u napretku.

Vaga

Mars i Venera ući će u vaše seksualno carstvo početkom marta. Venera će vam doneti radost, zabavu i humor. No, sve to možete produbiti na seksualnom polju i otvoriti se novim dimenzijama seksualnosti o kojima niste ni sanjali. Dakle, treći mesec može biti vrlo uzbudljiv za vaš seksualni život. Vaga voli da je lepo odevena, pa je to pravi trenutak da nabavite izazovan donji veš.

Škorpija

Škorpija se smatra najintenzivnijim znakom sa uvek prisutnom potrebom za seksom. Srećom, dolazi dobra godina za vaš seksualni život! Pozitivna dešavanja moguća su tokom leta, oko 5. jula, kao i od januara do maja, te od oktobra do decembra. Uživajte u strastima kako samo vi znate!

Strelac

Ovu godinu započećete s pojačanom strašću i seksualnom energijom, koja može biti u uzletu do kraja januara. Najsporije razdoblje, međutim, može biti u jesen, oko oktobra, kada će Mars biti retrogradan. Nema ništa loše u periodu kada seksualnost posustane. No, možda ćete 2022. godine produbiti svoje znanje i naučiti da koristite svoju seksualnu energiju kako bi radila u vašu korist. Možda je vreme za čitanje literature na tu temu.

Jarac

Nešto posebno može se dogoditi na polju seksualnosti u nedeljama nakon 24. januara. Tada ćete biti u optimalnom stanju. Ulepšajte kraj zime toplinom koju možete kreirati sa partnerom kroz seksualnost. Nemojte se bojati ranjivosti i emocija.

Vodolija

Ove godine Saturn može malo usporiti vašu zabavu. Mars će se, međutim, susresti s Venerom u vašem znaku 6. marta, što može predstavljati prekretnicu u vašem seksualnom životu. Možda upravo oko tog datuma dolazite do nove faze razvoja u svom seksualnom životu. Otvoreni ste prema nepoznatom, to može uticati i na promenu pogleda na života, generalno.

Ribe

Ribama predstoji prekrasna 2022. godina, jer ćete upoznati Jupitera. Neka vam nebo ove godine bude granica. Ostvarite svoje najluđe snove. To će se posebno osetiti negde oko 12. aprila. Uzmite slobodan dan samo za svog partnera i priuštite mu dan iz snova u krevetu.

Izvor: Citymagazine.danas.rs/Sensa.metropolitan.si
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još