Nataša se oporavlja uz rukometaša?

Kako piše "Kurir", rane od burnih scena dogovora oko razvoda, Nataša Bekvalac vida uz rukometaša "Vojvodine" - Ljubomira Jovanovića.

Nataša Bekvalac je već mesec dana u vezi s rukometašem Vojvodine Ljubomirom Jovanovićem, koga je upoznala posle nastupa u klubu „Magacin“ početkom februara. Atraktivnu pevačicu i mladog sportistu spojio je klupski kolega Vladimir Mandić, koji je pre sedam godina posredovao i u njenom zbližavanju s Danilom Ikodinovićem:

- Otkad se pomirio s Kristinom, Vlada se ne odvaja od sestara Bekvalac. Mandić je ponovo našao dečka Nataši, baš kao i pre sedam godina, kada ju je upoznao s Dačom. Atraktivna pevačica je u početku delovala nezainteresovano, ali je posle nekoliko dana i mnogo SMS poruka ipak rekla - da - objašnjava izvor "Kurira".

Da nije reč o prolaznoj avanturi govori i podatak da je lepa Nata putovala u Crnu Goru s novim dečkom. Oni su odseli u privatnoj vili na Svetom Stefanu - u jednoj sobi bili su dadilja i mala Hana, a u drugoj Nataša i Ljubomir. Čitavu priču saznao je i Danilo Ikodinović, pošto mu je ćerka po povratku u Novi Sad ispričala da je bila na moru s "mamom i čika Ljubom".

Međutim, ni popularna pevačica, ni rukometaš nisu potvrdili ove informacije.

Pogledajte još