BUDITE U TRENDU: Neon senke za oči apsolutni su hit 2022. godine

Neon boje su se, pored neutralnih nijansi, posebno izdvojile na početku godine, a veruje se da će se ovaj trend nastaviti i u ostatku 2022. godine, bar kada je šminka u pitanju jer su viđene na mnogim pistama širom sveta.

Kako neonska šminka postaje sve popularnija, sve više se govori o tome kako da na najbolji način nanesemo ovu senku, a da izgledamo sjajno.

Pre svega, neon senka se nanosi štedljivo, obično u ravnim ili zakrivljenim linijama da bi se naglasilo oko.

Prilikom nanošenja neonskih senki, uvek razmislite koje boje će najbolje izgledati zajedno. Ove nijanse se često nose u kombinaciji jedna sa drugom, što znači da većina neonskih izgleda ima najmanje dve nijanse. Možete kombinovati neonske ružičaste i narandžaste ili zelene ili žute, odluka je na vama.

Savet je i da uvek nanesite crni ajlajner kada nosite neonske senke. Crno uzemljuje ove boje i omogućava im da na pravi način dođu do izražaja, piše "The List".

Preporučuje se da nanesete prvu nijansu u unutrašnji ugao oka pre nego što je nanesete na ostatak kapka. Zatim nanesite drugu boju na suprotnu stranu oka i spojite ih u sredini, stvarajući glatki prelaz iz jedne neonske boje u drugu.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.