VOLIM TE KAO BOGA: Dalila Dragojević i Filip Car progovorili o eksploziji strasti u izolaciji, Dejan nije krio nezadovoljstvo (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" prvo pitanje je bilo upućeno Filipu Caru i Dalili Dragojević.

- Da li ste svesni koliko strasti ima između vas? To ne možete da sakrijete? - glasilo je pitanje

- Ja se ne bih složio da je sad tako, tako je bilo do raskida, malo i posle toga. Sada se promenilo, ne gledamo jedno drugo tako. Nije takva hemija kao što je bila. Jutros je bilo zanimljivo, ja sam malo i popio. Verujem da gledaoci tako vide, meni je bilo simpatično, dugo nismo pričali, smejali se i svađali. Ne znam šta bih rekao, ja to ne gledam tako. Jutros je bilo zanimljivo, mada sam opterećen drugim stvarima - rekao je Car.

- Verovatno tako izgleda, bilo je smejanja. Promenile su se tri reakcije, koliko je to trajalo... Verujem da je tako izgledalo, ja sam otišla da spavam, malo sam se iznervirala, došao je pijan i bahat. Nije bio ni toliko pijan, koliko zna da isfolira. Taj je svestan šta radi u svakom trenutku - govorila je Dalila.

- Delovalo je kao da mu Dalila ne veruje. Da mu veruje, sinoć bi se pomirili... On je muvao Dalilu, pa kao dođe kod mene i smeje se, da ima alibi. Da može da kaže da se sprdao. A ustvari APP, ako prođe, prođe... Govori joj šta misli, pa se pravda da se sprda. Osmeh mu na licu kad priča negativno, a deluje joj kao da nedostaje. Bilo je ovako: "Volim te ko Boga" - ispričao je Miki Đuričić, a Dejan Dragojević nije mogao da sakrije bes i tugu jer je opet na putu da ostane bez lepše polovine:

- Opet si se smorio - rekao je Milan Milošević.

- Opet sam Milane... Sedmo čulo, ne moram da sam negde da bih osetio. Javljalo mi se, uvek mi se javljalo. Imam neki flešbek. Pucaju me neke slike u glavu - rekao je Dejan.

- Ja ako kažem da ne želim nešto, ne može me ubediti ni jedan gledalac - ubacio se Car.

- On je meni rekao da me voli kao boga ispod kapuljače, ja nisam ništa rekla ispod kapuljače. Kod mene je sve transparentno - skočila je Dalila.

- Ja da nju volim, ne bih je mogao ostaviti i gledati pored Dejana. Mene briga šta će ko misliti, ne zanima me ni Dejan ni niko. Ne želim sebi Dalilu u životu, kao ništa - rekao je Filip.

- Što si jutros rekao: "Voleo bih najviše na svetu da smo isti" - rekao je Milan.

- Nisam sigurno tako rekao - počeo je Car, ali ga je Dalila prekinula:

- Meni je rekao da je stupio sa Majom u vezu jer je smatrao da će biti ludost, a da je sa mnom mislio nešto ozbiljno - rekla je Dalila.

Nakon kratke rasprave, Dejan je nastavio svoje izlaganje.

- Ja ću opet da se vodim onime, pokušaću da sve što mi smeta da se ugrizem za jezik i nek se dešava sve svojim tokom. Neću ništa ni da komentarišem ni sugerišem. Zadržaću, a iz razloga da vidim šta će se dogoditi. Ne pratim ja ništa, ja mogu samo nešto da načujem. Puštam sve - rekao je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još