PRAZNICI SU VREME KADA SE PORODICA OKUPI I RADUJE: Neda Ukraden sa unučićima proslavlja Badnji dan i Božić

Nakon što je Novu godinu provela radno, pevajući na Trgu u Banjaluci, Neda Ukraden uzela je nekoliko dana pauze, kako bi uživala sa najbližima.

Popularna pevačica Badnji dan i Božić će provesti u društvu porodice, nakon čega odlazi na turneju u Sjedinjene Američke Države.

Poznato je koliko je Ukradenova vezana za svoje unuke - Duleta, Aleksandru i Nedu, te da svaki slobodan trenutak provodi sa njima. Posebno joj je važno da na okupu budu za velike hrišćanske praznike, između ostalog i za Badnji dan i Božić. Neda će u svom porodičnom domu okupiti porodicu, ćerku Jelenu i zeta Predraga, kao i dečicu i nekoliko bliskih prijatelja. Kao i uvek, pevačica će i ove godine ispoštovati sve običaje koje tradicija nalaže i uživaće u društvu svojih najmiljih.

- Praznici su vreme kada se porodica okupi i raduje. Kada smo svi u nekom posebnom raspoloženju i to je lepo - rekla je Neda.

Nakon praznika, Ukradenova odlazi na veliku američku turneju gde će provesti više od mesec dana. Pevačica će obići nekoliko država na drugom kontinentu, a ovo je njena prva veća turneja nakon zatvaranja granica zbog koronavirusa.

Izvor: Alo!/Kurir.rs
Foto: neda.ukraden/Instagram

Pogledajte još