SAMO ŽELIM DA SU MOJA DVA ANĐELA SREĆNA: Grujićeva supruga slomljena nakon pevačevog seksa sa Mimom Šarac

Ljiljana, supruga pevača Nikole Grujića koji je pred milionima gledalaca javno vara u "Zadruzi" sa Milanom Mimom Šarac, u šoku je zbog svega čemu svedoči poslednjih dana.

Ni emotivna poruka podrške, ali ni poseta Grujinog oca, kritike i prekor nisu uspele da ga osveste i trgnu - iako mu je jasno stavljeno do znanja da se što pre okane Mime, da mu je supruga još uvek u porodičnom domu, Nikolina veza sa Mimom sve je jača.

Juče su u radiju "Amnezija" njih dvoje otvorili dušu o svojoj ljubavi, a tom prilikom Gruja je dodatno ponizio suprugu podsetivši javnost da je rekao da će ili biti sam, ili sa Mimom. Takođe, Bane Čolak obelodanio je da se desio seks između Gruje i Mime, posle čega se za Pink.rs oglasila Ljiljana.

Ona je ostala dosledna svom stavu, te nije želela da se putem medija obračunava niti sa nevernim suprugom, niti sa njegovom ljubavnicom, već je poručila:

- On sam pokazuje sve, tako da je svaki moj komentar suvišan. Samo želim da su moja dva anđela srećna i sve ću uraditi da tako i ostane - bilo je sve što je Ljilja rekla za Pink.rs.

Izvor: Pink.rs
Foto: nikola.grujic.gruja/Instagram

Pogledajte još