TEŠKO MI JE, OSEĆAJ KRIVICE SE PONOVO VRATIO: Dalila Dragojević grcala u suzama nakon odgledanog snimka Dejanovog susreta sa porodicom (VIDEO)

U toku jučerašnje emisije "Gledanje snimaka" voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip, na kom su zadrugari imali prilike da vide razgovor Dejana Dragojevića sa svojom porodicom uoči Nove godine.

Nakon što su zadrugari odgledali klip, prva je reč dobila Dalila Dragojević.

- Pomešano mi je sve...Nije mi preneo sve, naravno. Drago mi je što ste pustili ceo video, jer meni niko nije ispričao. Kad sam pogledala, imam osećaj krivice, koji ne trebam da imam...Da zapalo mi je, jer je više puta ponovljeno. U ovom stanju sve što bih rekla, bilo bi pogrešno, pa je bolje da ne komentarišem ništa i drago mi je što sam prespavala sve - rekla je Dalila.

- Na pola snimka si otišla da zapališ cigaretu. Što? - pitao je Milan.

- Zato što mi je tako kako mi jeste. Isključiću Gorana, ali slušati sve ovo, ove ljude, za mene je neka nova dimenzije. Taj osećaj krivice se probudio ponovo, opet kažem, bez razloga, jer mi je sve vreme to bilo nametnuto. Ponovo mi se javio i na Zadrugoviziji, jer je tako rečeno. Ovim snimkom sam samu sebe ubedila da sam kriva za ove stvari. Da, najviše sam se poremetila zbog rečenice: ''Sve bi bilo drugačije, da je on napolju''. Iskreno bih najviše volela da odem odavde, zbog svega što se dešava, jer ne mogu da podnesem te stvari. Krivo mi je što čujem od strane Gorana vezano za mene, ne mogu ni očekivati lepe reči. Nisam neko ko će moći da se izbori na dalje sa ovim svime. Mnogo je teško Milane, čuvam to u sebi na neki način i da smatram da bi ovo sve drugačije završilo da nismo ovde. Ne znam kako bihi se ja ponašala posle ovoga što se u meni probudilo. Njegovo to ponavljanje te trečenice mi je zaparalo uši. Ne bih više ništa da komentarišem, ali ću od sada uključiti razum kako ne bih bila donja u svemu ovome. Sve shvatam i sve mi je kristalno jasno, samo sam neko ko je trenutno ponovo u istoj fazi - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još