Stranci koje najviše volimo

"Messer Tehnogas" je kompanija koja je dokazala da je za 10 godina zajedničkog postojanja sa starim "Tehnogasom" na teritoriji Srbije od svog imena stvorila prepoznatljiv brend .

"Messer Tehnogas" je na upravo završenom Sajmu brendova, koji okuplja globalne i domaće marke proizvoda i usluga, proglašen najomiljenijim internacionalnim brendom u Srbiji. Dobro kreiran brend otvara korisnicima put i način da, preuzimajući aktivnu ulogu u čitavom procesu, i sami dožive vrednosti koje se zovu originalnost, autentičnost, prefinjen ukus, različitost, kaže Ernst Bode, generalni direktor "Mesera". Osnovni cilj svakog brenda jeste da u svesti potrošača kreira percepciju upravo tog proizvoda, njegovog kvaliteta, originalnosti i svega što ga čini posebnim u odnosu na druge, ističe Bode. 

"Messer Tehnogas" je kompanija koja je dokazala da je za 10 godina zajedničkog postojanja sa starim "Tehnogasom" na teritoriji Srbije od svog imena stvorila prepoznatljiv brend. Upravo promocija korporativnog imidža, kvaliteta prema svetskim standardima i vrhunskog dizajna, od velikog su značaja za ocenjivanje vrednosti i kvaliteta proizvoda. 

"Messer Tehnogas" je vodeći proizvođač industrijskih i medicinskih gasova u Srbiji. Deo je "Messer" grupe sa sedištem u Nemačkoj, vodećeg svetskog proizvođača industrijskih i medicinskih gasova, sa preko 9.000 zaposlenih, milijardom evra godišnjeg prihoda i više od 100 godina tradicije na tržištu gasova. Rad u Srbiji započeo je 1997. godine, preuzimanjem srpskog proizvođača industrijskih i medicinskih gasova – "Tehnogas" AD. Tokom 10 godina poslovanja u Srbiji, "Messer Tehnogas" izrastao je u modernu evropsku kompaniju.

("Pregled")

Pogledajte još