NE MOGU DA JE NATERAM DA ME VOLI: Dejan Dragojević progovorio o svojim osećanjima prema bivšoj supruzi Dalili (VIDEO)

Tokom večeri u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Pitanja novinara". Voditelj Darko Tanasijević imao je pitanje za Dejana Dragojevića.

- Zbog čega si potonuo? - pitao je Darko.

- Zbog svega. Sve što se dešava, osećam da sam kriv za sve. Osećaću se tako dok se ne rasteretim toga - rekao je Dejan.

- Koje su te reči ili postupci koje su tebe doveli do toga - pitao je Darko.

- Trudim se da žvaćem nešto, da meni i Dalili bude lepo i da je ovaj odnos po svemu štetan i koban. Trudim se da je nasmejem i ostalo, ali očigledno tu ništa ne može da se popravi. Danas to neko izlaganje što je imala, stavila me na treće mesto, ali nije ni to problem, nego to ignorisanje. Ona može da me zaobilazi kad mi nije ni do čega, pa makar visio i da sam ova kugla ovde. Ako se trudim da spojim nešto da bude kako treba, opet sam ja kriv, kao da sam šugav. Potonuo sam zbog svega što se desilo i sada mi najviše odgovara da sam sam. Hoću da budem sam, da sam sa sobom sve rešim. Gledam sa strane funkcionisanje svih ljudi u kući i shvatam da neću izdržati i da ne mogu - rekao je Dejan.

- Čini mi se da rezonuješ stvari da misliš da je kraj sveta, ako ne budeš sa Dalilom, a nije kraj - rekao je Darko.

- Kad kažeš tako, mi nismo bili toliko u rijalitiju... Smatram da, jedino kako bih mogao ovde da funkcionišem je da je zamrzim, ali to sebi ne dozvoljavam. Gledam da sve bude tiho i da joj šapnem ako mi je nešto zasmetalo. Jedina stvar je da se mi svađamo, eto tako bih mogao da funkcionišem. Teško mi je da je ne poljubim ili ne zagrlim. Pokušavam da joj pomognem da se izvuče kako god može - rekao je Dragojević.

- Ko će tebi da pomogne? - pitao je Tanasijević.

- Nije bitno ko će meni pomoći, jer ja znam da kad izađem, da će se drugačiji teret nositi kod mene i kod nje. Opet sam ja tu kriv, aj što gubim sebe, nije to poenta, nego što ne mogu da gledam da je neko vređa... Ja sam je zavoleo takvu kakva jeste, budala, luda... Ja kod nje volim sve u kompletu, od, do. Ja volim kad žena ima stav, kad je jaka, kad je stamena i da se ističe od svih - rekao je Dejan.

- Izdvoj mi te karakteristike koje je čine posebnom - rekao je Dejan.

- Požrtvovana je... U stvari neću, jer bi ispalo bez veze. Borac je, jaka je, inteligentna... Volim kod nje tu neku ludost, ima tu neku dozu bahatosti i bezobrazluka, a izazove ti da ti bude žao što si joj išta rekao. Naša najjača borba je borba kad smo hteli da se ostvarimo kao roditelji. Ona je multi praktik. Nijedna joj nije ni slična. Ja kada bih tražio neku, morao bih da imam parametre iznad nje... Bude mi teško kad plače zog Filipa. Neka sa mnom nešto nije u redu, ja sam tako navikao - rekao je Dejan.

- Narod voli iskrenost, to svi znate. Baš zato su u šoku jer si očekivao da Dalila neće navesti Filipa kada je u pitanju neko ko može da je nasmeje. Da li si tužan jer si ti nju danas preskočio, a ona je tebe ipak navela? Iz ove situacije, možemo zaključiti da je ona ponovo iskrena - govorio je Darko.

- Krivo mi je negde što je nisam naveo, jer je uvek spomenem kad je nešto bez veze... Eto na primer danas, nasmejala me je do suza. Ali ume da me digne i da me spusti u grob, takva je situacija. Danas su mi prolazile neke druge stvari kroz glavu, zato je nisam naveo. Mučim se, sam sa sobom, da prevaziđem neke stvari koje su se desile. I dalje je sveže, treba vremena... Možda ću za neko vreme da je navedem za sve... Ja da njoj ne priđem, možda ona meni nikada ne bi prišla... Meni je organizam ovde počeo normalno da funkcioniše tek kada smo mi počeli da komuniciramo kako treba. Nemam ja problem što je navela Cara, samo da mene nije na treće mesto, jer opet ispada kao da je to neko pi*anje po meni... - govorio je Dejan i dodao:

- Uvek sam joj govorio da me ne stavlja u istu ravan sa Carem, jer nam ni emocije nisu iste a ni dela. Ne volim da budem na istom sa nekim ko joj se us*ao u život, ja niti sam je psovao ikada niti nešto ružno rekao, a ona nas stalno poredi... Pusti ti mene, nemoj mene u isti koš. Sve je jako čudno, jako se loše osećam. Ja sam nešto u fazonu "Čekajući Godoa", on je moj Godo... Ne znam da li sam lud ili slep, možda sam budala, možda nisam normalan, ne znam ni sam. Smatram da sam mnogo toga progutao da može prema meni bar da bude fer, mislim da sam toliko zaslužio. Meni je žao kad ona plače, pa makar plakala i zbog Filipa...

- Da li ti je prebacila to što je nisi naveo? - pitao je Tanasijević.

- Jeste, zamerila mi je. Posvađali smo se i u pušionici, stalno mi nešto govori. Možda je potrebno neko vreme, svestan sam da ne mogu da je nateram da me voli... a tako ispada. Smatram da si u pravu kada kažeš da su naše emocije i percepcije ljubavi različite. Ona meni ne mora da pomogne, ja njoj hoću, takav sam, šta da radim. Videćemo kako će se ovo završiti... - odgovorio je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još