NAJGORI SAM MUŽ I SIN: Nikola Grujić priznao aferu sa Mimom Šarac i progovorio o supruzi Ljiljani (VIDEO)

Sinoć je u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Pitanja novinara". Predstavnici sedme sile pozvali su Nikolu Grujića i Milanu Šarac da ustanu.

- Kako ste vas dvoje? - pitao je novinar.

- Iskreno da ti kažem, nisam trenutno dobro - rekao je Gruja.

- Dobro veče, hvala na pitanju... Onako... Prehlađena sam i on me nervira, pa mi se sve skupilo - odgovorila je Milana.

- Zašto te nervira? - pitao je novinar.

- Rekla sam juče da mi je zasmrdelo nešto i otišla sam od stola, dok mi je on zamerio što sedim sa drugim ljudima, a ja nisam ni obratila pažnju ko je to. Kad smo legli da spavamo htela sam da pijem vodu a on mi je spustio glavu na jastuk, a ja to ne mogu da podnesem. Stalno govori kako ja njega pravim psihopatom - odgovorila je Mima.

- Ovo nema veze sa poentom priče. Istina je da većina ovde tvrdi da ja njoj posvećujem više pažnje nego ona meni i to jeste tako. Ja sam dao sve, uložio sam sve u ovaj odnos. Posle onih reči mog oca koje nisam poslušao, ustao sam i javno rekao da smo u vezi. Cela poenta je da ona ne uzvraća sve to. Deluje mi kao da nije svesna šta sam sve uradio zbog nas i kao da ne zna da ceni - dodao je Gruja.

- Dok smo u krevetu, čim čuje neki glas ili neku situaciju u kojoj može da se priključi eto nje. Poenta je da sam se ja dao sto posto u ovoj priči, a ona to ne uzvraća. Kada je bila bolesna ja sam bio 24 sata tu pored nje a ona se i ne nasmeje. Sedi na garnituri, cereka se, a navodno joj nije dobro. Sada kada pogledam iz ove perspektive, kao da nije vredno sve ono što sam uradio zbog nje - govorio je pevač.

- Kako misliš da se tvoja žena sada oseća kada gleda javnu prevaru? - nastavio je novinar.

- Nisam je prevario, ja sam ispao ološ prema njoj to je činjenica. Ja sam rekao da ili ću biti sam ili sa Mimom i da ja nju ne zaslužujem. Najgori sam - odgovorio je Gruja.

- Da li je Mima dostojna zamena za tvoju Ljilju? - pitao je novinar.

- Dobro pitanje, i ja sam se to pitao. Ona je meni posvetila ceo život i uvek bila tu uz mene, rodila mi je i dvoje dece. Ja sam Mimu idealizovao, neću sada odgovoriti jer ne bih bio realan. Ponavljam, ispao sam najveći ološ, od mene ne može da postoji gori muž čim sam ovo uradio. Ovde su svi skakali i kada sam ćutao a i kada sam javno ustao i priznao emocije - odgovorio je pevač.

- Izjavila si da ti prijaju intimni odnosi sa Nikolom? - rekao je novinar.

- Glupo mi je da pričam o tome. Šta je trebalo da kažem kada me je Janjuš to pitao - pravdala se Mima.

- A vi ste imali seks? - dobacio je Marko Janjušević Janjuš.

- Jesmo - odgovorila je Mima.

- Molim? - zbunio se košarkaš.

- Ljudi su očekivali da se pravdam, ali eto rekla sam kako jeste - rekla je Mima.

- Izjasnio sam se na svoj način. Ne bih voleo da mi se deca spominju, deca su tu i biće tu - dodao je pevač.

- Nikola, kao da stalno vrdaš i izgleda da je to ono što nervira Mimu? - nastavio je novinar.

- Nju nerviraju druge stvari, kao ovo što javno kažem da mi ne uzvraća dovoljno - naveo je pevač.

- On je izjavio da smo u vezi pa smo tek onda imali odnose. Ispada kao da si ti prevario ženu sa mnom - pravdala se Mima.

- Rekao sam pet puta, je l' treba još pet? Najgori sam i muž i sin i kum... Ispao sam najgori prema nekome ko mi je posvetio ceo život, uradio sam to zbog emocija prema njoj - rekao je pevač.

- Da li si svestan u kakvoj si situaciji ostavio ženu koja sada treba da plaća kredite? - pitao je novinar.

- Ima ko da pripazi na decu, čuo sam da radi. Bila je na porodiljskom do skoro... Ima ko da bude tu i da pomogne... Ne znam koliko puta treba da ponovim ispao sam najgori. Ona je sakako tu gde jeste, sve što je moje je i njeno. Moja žena nema šta da traži sa mnom jer sam uradio to što jesam, ali ću ceo život biti tu za nju - govorio je Nikola.

- Mima, šta ti sada očekuješ od Nikole? - pitao je novinar.

- Ne znam, svašta mi se mota po glavi. Razumem da je ostavio ženu zbog mene, razumem sve... ali da se meni zameraju sitinice... - rekla je Mima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još