PUKLA TIKVA: Dragana Mitar definitivno stavila tačku na vezu sa Edom Fetićem (FOTO)

Nekadašnja članica grupe "Models" Dragana Mitar pre učešća u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", otpočela je ljubavnu vezu sa Edom Fetićem, koji je tada bio oženjen.

Zgodni Novopazarac se razveo od supruge tokom boravka u Beloj kući na imanju u Šimanovcima, a sa Draganom je imao turbulentan odnos, obeležen čestim svađama. Oni su više puta raskidali i mirili se, a sada je bivša zadrugarka odlučila da definitivno stavi tačku na ljubav sa Fetićem.

Naime, tridesetjednogodišnja Beograđanka odgovarala je sinoć na pitanja svojih pratilaca na društvenoj mreži Instagram i otkrila da sa Edom nije u ljubavnoj vezi duže od mesec dana.

- Jesi li raskinula sa Edom? - glasilo je pitanje jednog fana.

- Jesam, naravno, još pre mesec dana i malo više, ali čovek i dalje šalje poruke iako je blokiran. Ne bude li prestao, objaviću ih ovde javno - otkila je ona.

Foto: dragana_mitar/Instagram

- Da li si i dalje u vezi sa Edom? - interesovalo je pratioce bivše zadrugarke.

- Zaista više nema potrebe da me povezujete sa tim čovekom, ne zanima me više! Dosta je bilo reklame preko mene, kako je neko divan, a po meni sve najgore. Svako govori o sebi. Najžalosnije je biti sa nekim, a slati poruke nekom drugom. Kako ljudi ne poštuju ništa, fuj - napisala je Dragana i još jednom potvrdila da je ljubavi došao kraj.

Foto: dragana_mitar/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još