I OVOG PUTA OSTAĆU GOSPODIN I ČEKATI DA VETAR PROTIV MENE PROĐE: Duško Tošić oglasio se nakon Jelenine prijave zbog nasilja u porodici (FOTO)

Fudbaler Duško Tošić oglasio se prvi put nakon što ga je njegova supruga Jelena Karleuša na Božić prijavila za nasilje u porodici.

Duško je odlučio da napiše status na društvenoj mreži Instagram i stavi tačku na brojne medijske napise.

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što možete da vidite ja sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato bi hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi i čekati da vetar protiv mene prođe. Takođe, smatram da bi svi trebalo da preusmerimo energiju i misli našem najboljem sportisti Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega. 

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: duskotosic/Instagram

Pogledajte još