OVDE MOŽEMO DA NAPRAVIMO FUDBALSKI KLUB OD KU*VETINA: Stefan Mihić opleo po zadrugarkama i otkrio šta misli o Deniz Dejm (VIDEO)

U nastavku raspodele budžeta, Stefan Karić se obratio Stefanu Mihiću.

- Srednji budžet, da ti se iskupim za prošlo nedelju. Ima situacija u kojima si nepodnošljiv, iritantan... Želiš da igraš taj rijaliti... Onaj potez sa Deniz ti je bio potreban, ali ispod pokrivača. Znam da se Deniz naložila na tebe, malo joj se i sviđaš, vidi šta možete da uradite tu. Narod sve vidi, nije baš morao to - istakao je Karić.

- Šta god da neka ženska osoba ovde radi, tebe ne remeti to, da ne treba da ulaziš u to koja devojka šta radi. Mislim da ne poštuješ Zolu kada se svađaš sa Nevenom - rekao je Karić.

- Opet ću da te presečem, narod sve vidi... Postoji razlog za to i zbog čega je to tako. Svaka osoba koja mi uzme majku pokojnu ili oca u usta.... - govorio je Mihić.

- A opet kažem, možemo da napravimo fudbalski tim, prvih 11 od ovih k*rvetina, koje su svašta radile. To se sve vidi, narod sve vidi. To su vaša dela, ne moje - rekao je Stefan.

- Da li je Deniz k*rva? - pitao je Karić.

- Ona je iskrena što se tiče svog posla i mene ne vređa. Kada me neko vređa, imam pravo da kažem da neko nije kompetentan da me komentariše. Opet ću da ponovim, možemo da sastavimo fudbalski tim od k*rvetina ovde - rekao je Mihić.

- A šta si ti? - pitao je Sale Luks, pa zamerio Kariću što je Mihiću dao srednji budžet, a njemu mali.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još