PREDVIĐAM TI SMRT KADA IZAĐEŠ ODAVDE: Dejan Dragojević ponovo stao u Dalilinu odbranu i žestoko odbrusio Saletu Luksu (VIDEO)

Veliki šef je danas zadao zadatak zadrugarima opišu osobu koja ih najviše nervira u Beloj kući, a da njihovi cimeri na osnovu izlaganja donesu zaključak o kome je reč. Nikola Grujić Gruja je dobio reč:

- Ta osoba voli da se ogleda u ogledalu, voli da pije mleko, ta osoba mi je u top 3 najbolja prijatelja... Dosta pogrešnih poteza je napravila, ali zbog jedne sam posebno ogorčen - rekao je Gruja.

Zadrugari su se lomili između Sandija Kojića i Mime, a Maca je otkrio da je Gruja opisao Mimu. Dino Dizdarević je bio sledeći.

- Ta osoba nikad nema upaljač. Uvek pojede pola torte, misli da je najpametnija, naljepša u Zadruzi... - pričao je Dino, a svi su počeli da pričaju da je to Irma Sejranić.

Naredni je opisivao Đole Kralj.

- Ta osoba je najveće zlo ovde, vređa roditelje svačije, aljkava je, prljava, skrnava, ne pere zube, dah se oseća, voli da se pogleda u ogledalo... Ne pere čarape, smrdi joj iz kreveta gde spava... - ispričao je Đole.

Dragan Marinković Maca otkrio je da je i Kralj opisao Irmu, a onda je Sale Luks stupio pred zadrugare.

- Gramziva je, tripuje da igleda dobro, a samo ponekad pogodi stajling. Ne voli nikoga, gazi preko mrtvih, građena je kao pivska flaša - opisao je Luks.

Zadrugari su većinom glasali da je Luks opisao Dalilu Dragojević, a Maca je otkrio da je Sale mislio upravo na nju.

- Pivska flaša ti je mama. Što vređaš osobu koja nije tu? Ubadao si za sitno, tata kao vojno lice ti je izgubio posao jer si ubica i bio si u zatvoru, predviđam ti smrt kad izađeš jer ćeš se predozirati. Nema potrebe da vređaš - pobesneo je Dejan Dragojević.

- Ti želiš crvene sanduke, ti si indijanac. To je moje mišljenje o Dalili - odbrusio je Luks.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još