Partizan ubedljiv, Vojvodina pobedila posle preokreta

BEOGRAD, 20. aprila 2011. (Beta) - Fudbaleri Partizana pobedili su u sredu u gostima Smederevo sa 4:1 u 23. kolu Super lige Srbije i tako ostali na prvom mestu tabele.

Partizan je ubedljivom pobedom prekinuo seriju utakmica u kojima je loše igrao, a u nekima i gubio. Crno-beli su pre 20. minuta vodili sa 2:0, posle golova Prinsa Tejga i Stefana Babovića. Dragan Ćeran je smanjio vodjstvo na kraju prvog poluvrmena.

U drugom poluvremenu, golove su dali Ivica Iliev u 51. i oporavljeni Zvonimir Vukić u 77. minut. Partizan je tako napravio dobar uvod za subotnji derbi sa Crvenom zvezdom, što je utakmica koja može da odluči prvenstvo. Partizan je ovako osvojio 59. bod u prvenstvu.

Vojvodina je posle preokreta na svom terenu pobedila Hajduk iz Kule sa 2:1 i privremeno došla na drugo mesto sa 56 bodova. Zvezda ima takodje 56 bodova, a trenutno igra protiv Slobode Sevojno.

Rad je zadržao četvrto mesto sa 46 bodova posle utakmice bez golova sa Borcem u Čačku. Spartak je kod kuće posle preokreta OFK Beograd sa 3:1 i tako tako prekinuo seriju od dva uzastopna poraza i ostao izdvojen na petom mestu tabele.

Pogledajte još