Samsung je na novom Galaxy S21 FE 5G telefonu unapredio sve ono što su korisnici tražili

Nema sumnje da će 2022. godina biti godina tehnoloških inovacija, a u prilog tome govori novi uređaj koji je Samsung upravo izbacio na tržište. Za sve fanove mobilnih telefona, ovaj svetski gigant je pripremio novi model iz FE serije, Samsung Galaxy S21 FE 5G, koji se može pohvaliti fenomenalnim performansama – brzim procesorom, visokom rezolucijom ekrana, inovativnim operativnim sistemom, ali i odličnom kamerom.

Iako su nam praktičnost i funkcionalnost i dalje primarni faktor prilikom kupovine pametnog uređaja, sadai njegov dizajn počinje da ide „rame uz rame” sa tehničkim karakteristikama. S obzirom na to da ovaj telefon može odgovoriti pomenutim zahtevima jer je dizajniran po meri svih korisnika, pored toga što unapređuje korisničko iskustvo, on predstavlja i pravu poslasticu u svetu tehnologije, koju ćete zasigurno poželeti da „probate“.

Vrhunske performanse kakve smo čekali

Jedna od najvažnijih karakteristika, prilikom izbora mobilnog telefona, jeste brzina, koja će korisniku pružati savršeno iskustvo prilikom korišćenja različitih aplikacija. S obzirom na to da ovaj telefon poseduje superbrzi Galaxy procesor, koji se koristi u seriji S21, zadovoljstvo prilikom korišćenja ovog uređaja neće izostati. Pored jasne visokokvalitetne grafike i odličnog kvaliteta slike, Galaxy S21 FE 5G se može pohvaliti i novim nivoom odziva na dodir (Touch response rate) od 240Hz, koji pruža mogućnost munjevite reakcije prilikom korišćenja telefona, što je posebno važno strastvenim gejmerima. Iskustvo igranja igrica je dodatno unapređeno i brzinom osvežavanja od 120Hz, a time se svakako obezbeđuje i najviša rezolucija na AMOLED 2X ekranu, pa će korišćenje uređaja ići vrlo glatko.

Foto: Promo

Dizajn telefona po željama korisnika

Kada govorimo o spoljnom izgledu telefona, ono što prvo možemo uočiti jeste elegantan i tanak dizajn od 7,9mm. S obzirom na to da je dostupan u maslinastoj, lavanda, grafitnoj i beloj boji sa mat završnim premazom, zbog kog izgleda još moćnije, jedna od njih će zasigurno biti baš po vašem izboru. Kako biste dodatno personalizovali vaš telefon, pored izbora jedne od ove četiri boje, inovativni One UI 4 operativni sistem omogućava i da osmislite dizajn vlastitog početnog ekrana, ikona, pozadina i widgeta prema individualnim željama i stilovima. Zaštita vašeg telefona je obezbeđena novom kontrolnom tablom za podešavanje privatnosti, koja spaja kontrolu bezbednosti i privatnosti na jednom mestu i tako korišćenje uređaja čini savršeno sigurnim.

Nova kamera nudi novu vrstu zabave

Za sve one koji uživaju u fotografisanju kako prirode, tako svojih najdražih osoba, ali i sebe, Samsung je i ovog puta obezbedio vrhunsku kameru sa unapređenim performansama. Za savršene selfije pobrinuće se prednja kamera od 32MP, dok će AI Face Restoration opcija osigurati da na svakoj fotografiji ispadnete najbolje, a ukoliko volite da slikate u mraku, vaša noćna umetnička dela omogućiće unapređena Night Mode opcija. Ono što će se posebno svideti korisnicima, a što ovaj telefon čini još lepšim jeste Contour-Cut okvir, koji neprimetno spaja kameru i ostvaruje jedinstveni vizuelni utisak uređaja, što ujedno omogućava da omiljene fotografije pravite „skrivenim” objektivom. Za najveće ljubitelje ove umetnosti, Samsung je pripremio imogućnost dvostrukog snimanja, pomoću kog možete da učestvujete u dešavanjima ispred iiza sebe, a dovoljno je da samo počnite da snimate i vaša kamera će zabeležiti ono što vidi na oba sočiva istovremeno.

Sve ove premium karakteristike možete pronaći u telefonu, koji predstavlja kvalitetno zaokruženu ponudu, a kako biste se detaljnije upoznali sa kompletnim karakteristikama i sebi omogućili još bolje izražavanje, istraživanje i uživanje u omiljenim sadržajima, informišite se na sledećem sajtu:

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još