TO SU NAJVEĆI SMRADOVI, GDE SU BILI PRETHODNIH PET GODINA: Emina Mujić oplela po porodici Dragojević i pružila podršku Dalili i Dejanu

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević u otvorenom razgovoru istakla je da se njena ćerka i Filip Car neće više nikada pomiriti.

- Između njih dvoje nikada neće doći do pomirenja. Ja svoju ćerku vrlo dobro poznajem, ona je Cara degustirala i nema tu povratka. Isto tako znam da bilo ko uđe u "Zadrugu" neće Dalili privući pažnju. Shvatila je gde je pogrešila i da se opekla - priča Emina i dodaje:

- Verujte mi da će na kraju "Zadruge" Dalila da se pomiri sa Dejanom i njih dvoje će praviti decu. Dejan nju voli i ne može je tako neko gledati kao on. Vidim da je David spominjao da sam ja najavila da će se njih dvoje pomiriti za Novu godinu i da sam bacila crnu magiju. Kad ja tako dobro vračam, neka mi se javi, pa da i njega pomirim sa Anom Korać. Ne treba meni crna magija, ja njih oboje dobro poznajem i znala sam da će se pomiriti - besno ističe Mujićeva, a onda žestoko govori o Dragojevićima.

- To su najveći smradovi, kad moram tako da kažem. Kako ih nije sramota? Gde su prethodnih pet godina bili za Dejana, gde? Nisu mu ni čarapu jednu poklonili, a kamoli nešto drugo. Treba da bude sramota i Davida i Biljanu, a tek Gorana. Sram ga bilo! On će da priča kako je moja Dalila nemoralna, a njega Biljana prevarila na njegovo oči i to sve pred decom koju imaju. On je našao da pametuje! Sramota. Spominje Husu i proziva ga, a isti taj Husa nikoga od njih nije uzeo u usta. Dalilin otac je shvatio da je pogrešio što je javno napao svoju ćerku i znam i sama da bi voleo da se Dalila i Dejan pomire - iznervirano govori Dalilina majka.

Emina napominje kako joj najviše stresa stvara prizor to što njena ćerka zdravstveno nije dobro.

- Dalila zdravstveno nije dobro. Opada joj kosa, zdravlje joj je narušeno, bojim se da će se razboleti. Sve to na nju ostavlja posledice. Kako je imala bujnu i dugu kosu, a sad joj je sva opala. Teško je to kad jedna majka gleda kraj malih ekrana, slomljena sam.

Izvor: Blic.rs
Foto: Emina Mujic/Facebook

Pogledajte još