NIKO NE RAZMIŠLJA KAKO JE MENI: Dalila Dragojević u suzama progovorila o odnosu sa Dejanom (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje Dalili i Dejanu Dragojeviću.

- Zašto se ovako niste grlili kad ste ušli u "Zadrugu 5" - glasilo je pitanje.

- Nismo, zato što smo ušli pod nekim gasom, pa su odmah bili problemi neki... Bili smo u braku i drugačije su se neke stvari odvijale, a danas sam rekla Dejanu da se osećam kao da se muvamo. Prija mi njegov zagrljaj i prija mi da ga poljubim. Kad osetim njegov miris kože i omekšivača, prija mi. Valjda ovo sve što se izdešavalo, možda njega gura to... Ja volim da se našalim i svašta nešto bez obzira šta mi se izdeašvalo, a on upadne u taj "mod", kao i sada, mada to razumem. Drago mi je kad je pozitivan... Kad ga vidim sad ovakvog, nervira me. Malo pre se opet isto naljutio - rekla je Dalila.

- Eto, vidiš šta praviš - dobacio je Dejan.

- Ušli smo u pušionicu, pa je Irma nešto dobacila. Filip je krenuo da dobacuje za Irmom i meni je to smešno - rekla je Dalila.

- Ma ne, do malo pre je nabijala na ku*ac, sad kao cici mici - rekao je Dejan.

- Reče Dejan i voli Dalilu. Vo imja oca i sina - ubacio se Marko Đedović.

- Neću da se nerviram, jer će on za sat vremena da se smeje. Ma idi u ku*ac. Ti si izašao zato što sam se ja smejala Filipovim rečima za Irmu - vikala je Dalila.

- Ne, ali ajde nek ti bude - odbrusio je Dejan.

- Ja kad vidim da se on smeje, ja se priključim i počnem da se smejem, a ne da pobegnem. Jeste to čudno, jer se smejem osobi sa kojom sam se us*ala u naš brak, ali nemoj da se osporava kad sam srećna. Imam ja mnogo razloga da budem utučena i ne izađem iz pidžame... Niko ne razmišlja kako je meni, kad sam videla oca, u isotm trenutku mi se srušio svet ali mi je bilo i drago. Ja sad da ustajem da nabrajam razloge zbog kojih mogu da budem sje*ana, jer nisam ponosna zbog toga što sam uradila - rekla je Dalila kroz suze.

- Ne daj Bože da me vidi sa nekom drugom, onda će da bude da sam je je*ao. Se*e mi se od tebe i jedu mi se go*na... Mislim ne, se*e mi se. Pomiri se sa mojom facom, takva je od dana kad si ovo uradila - rekao je Dejan.

- Tebi je takva faca bila i kad je počeo rijaliti. Evo ne intresuje me ništa, radi šta hoćeš od večeras šta želiš. Sve što misliš da treba da uradiš, uradi - drala se Dalila.

- Spuštena mi je glava zato što slušam ovde sve i fokusiran sam na sve - rekao je Dejan.

- Ne, nego zato što je lajv - ponavljala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još