Fenomenalna igra Zvezde u drugom poluvremenu

BEOGRAD, 21. aprila 2011. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki ocenio je u sredu uveče da su njegovi igrači odigrali "fenomenalno" drugo poluvreme utakmice na kojoj su pobedili Slobodu Sevojno.

"U drugom poluvremenu igrači su pokazali sve ono što smo vežbali na treninzima. Napadali su po bokovima, kao što želim. Odigrali su fenomenalno", rekao je Prosinečki novinarima u Beogradu posle pobede Crvene zvezde od 5:1 u utakmici 23. kola Super lige.

"U prvom delu utakmice gosti su bili bolji. Visoko su postavili odbranu, što je uticalo na veliki razmak izmedju veznog reda i napadača mog tima. Zato smo izgubili sve lopte na sredini terena", dodao je Zvezdin trener.

Prosinečki je razlog za lošu igru svog tima u prvih 45. minuta utakmice video u tome što Zvezda naredne subote gostuje Partizanu, u meču koji će imati veliki uticaj u trci za titulu.

"Očekuje nas najvažnija utakmica u prvenstvu. Većina igrača sigurno već razmišlja o duelu sa Partizanom, ali neću dozvoliti euforiju. Sutra idemo u Kovilovo gde ćemo biti u karantinu do derbija", kazao je Prosinečki.

On je dodao da mu je žao što Crvena zvezda u susretu sa Partizanom neće imati podršku svojih navijača, ali da "i bez njih mora da se igra".

Pogledajte još