ŽIVOT IDE DALJE, MI SMO U SUPER ODNOSIMA POSLE SVEGA: Sale Tropiko otkrio da je praznike proveo sa ćerkama i bivšom suprugom

Popularni bračni par Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković krajem prošle godine rešili su da stave "tačku" na svoj brak i time su mnoge iznenadili.

Iako su u zvaničnim saopštenjima za medije poručili da ne žele da se oglašavaju po tom pitanju, pevač je sada prvi put otkrio pravu istinu o njihovom odnosu nakon rastanka.

- Rekao sam sve što sam imao, a mi smo u stvarno super odnosima i to je to. Jednostavno mi smo dvoje ljudi koji su se razišli- rekao je pevač.

Iako su stavili tačku na svoju ljubav, bivši supružnici su i dalje u kontaktu po pitanju njihove dve ćerke. Kako i sam kaže, nikada neće dozvoliti da njegov i Jovanin odnos negativno utiče na tatine mezimice, kao i na praznike koje su i ovoga puta proveli zajedno u njihovom domu.

- Imale su mnogo želja, sve su im ispunjene. Bio je i deda Mraz, ma imali smo super parti, dobro smo se podružili i đuskali, tako da nastavljamo dalje. One i dalje uživaju u lutkicama, a to me posebno raduje - ispričao je Sale u "Premijeri".

Izvor: Novosti.rs
Foto: jovana___pajic/Instagram

Pogledajte još