PRODUŽENI BORAVAK: Kineskinja zbog lokdauna nije mogla da se vrati kući posle sastanka naslepo

Iz Kine stiže neobična priča o devojci koju je lokdaun primorao da ostane da živi kod dečka kod kog je otišla na sastanak na slepo.

Kineskinja Vang otišla je u nedelju uveče na ugovoreni sastanak na slepo kod momka u gradu Džengdžou, gde je došlo do izbijanja epidemije kovida, pa su hiljade građana bile pod prisilnim karantinom.

Dok je završavala obrok sa udvaračem kog je tek upoznala, područje oko njegove kuće stavljeno je pod lokdaun.

Zbog toga, kako je rekla kineskim medijima, nije mogla da napusti njegov apartman nakon što je došla u grad na jednonedeljnu posetu da upozna potencijalne udvarače.

Vang je podelila bizarno iskustvo sa prijateljima preko društvenih mreža.

- Prolaze godine, pa me moja porodica povezala sa 10 potencijalnih momaka. Peti od njih je hteo da me zadivi svojim kulinarskim sposobnostima i pozvao me na večeru - prepričala je ona u jednom od snimaka.

Takođe je podelila još nekoliko snimaka u kojima je dokumentovala svaki dan, a u kojima se njen udvarač može videti kako kuva za nju, obavlja kućne poslove i radi na laptopu dok ona spava.

- Uprkos tome što je pričljiv kao drvena lutka, sve u vezi sa njim je prilično dobro. Iako je hrana prosečna, i dalje želi da kuva, što mislim da je odlično - kaže u jednom snimku.

Ipak, neplanirani produženi boravak kod udvarača nije doveo do daljeg razvoja veze.

Njeno iskustvo nije jedinstveno za Kinu. Prošlog meseca, čovek iz severne provincije Šensi selio je neke stvari iz stana, ali kada se vratio nije mogao da ode po nove, pa je od komšija morao da pozajmi kauč da ima na čemu da spava.

Ono što je neočekivano kod slučaja Vangove jeste što su njeni video-dnevnici postali onlajn senzacija na mreži Veibo i pregledani su više miliona puta.

Izvor: RTS
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još