OBOJICA JE VUKU ZA NOS, NE ZNA NA KOJU ĆE STRANU: Dalila Dragojević prolila gorke suze tokom Sandrine nominacije (VIDEO)

U toku su "Nominacje", a zadrugari biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Sandri Rešić.

- Šta god da se desilo sinoć, Dalila i ja porazgovaramo, imam razumevanje za sve što joj se dešava. Taj sinoćni grč sam gledala kod Dejana dva meseca. Da govorim da je Dalila najbolji čovek, nije, valovit je naš odnos, svađale smo se i spuštale loptu. Dalila zna da pokaže svoju najlošiju stranu, kao i svi... Sinoć sam razgovarala sa njom i razumem je u svemu što se dešava i da ne zna na koju će stranu i kako sa njim da razgovara. Sinoć sam prvi put videla da ne zna na koju će stranu, obojica je vuku, nije znala koga da sluša i gleda... Htela sam da je izvučem iz svega toga. Meni je u ovom trenutku Dalile Dragojević jako žao, verujem sa čim se bori i o čemu razmišlja. Više puta mi je ponovila da ne želi da bude ni sa kim i neka uzme neko vreme da dođe sebi. Ona iz želje da čini Dejanu dobro, čini mu loše, tu sreće nema - pričala je Sandra.

- Što se tiče Filipa imamo bolji odnos nego prošle godine. Drago mi je što je govorio onako kako jeste, zna on da smulja, ali kaže istinu. Poslednje vreme opet okoliša i petlja, pa se nasmeje. Trudim se da ga ne diram, vidim da ni on nije najbolje. Mislim da u ovim momentima je Dalila potrebno da bude sa nekim, poslaću Filipa - nastavila je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
3 komentara
  1. Mirko says

    Ona je olos. Na dve stolice bi da sedi. Sinoc je ona napravila haos….sve da nebi proslavila Srpsku novu godinu…babo gledao. Stric gleda. I nije smela slaviti..znate njenog oca i strica. Namestila sve….i sada je krenula da place…jeli griznja savesti proradila…olos.

  2. Milica says

    Ona je KRIVAC..ONA JE PROUZROKAVALA SVE..NA DVE STOLICE SEDI…OLOS..ZNA MUZA…I NIJE TREBALA SE UVLACITI U MUZEVLJEV KREVET….TO JE STRASNO. OSUDJUJEM JE. ĐANIPULATORKA.

  3. Milica says

    Ljudi ona nije za zaljenje..ona je najnemoralnija osoba.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.