NIJE DOBRO DA ON I JA PONOVO BUDEMO ZAJEDNO: Dalila Dragojević u suzama progovorila o odnosu sa Dejanom (VIDEO)

Tokom prošle noći na imanju u Šimanovcima održane su nominacije. Zadrugari su birali između Dalila Dragojević i Filipa Cara koje je ovonedeljni vođa Stefan Karić odabrao za potrčke. Učesnici "Zadruge 5" u izolaciju su poslali Cara, koji im se obratio i prokomentarisao njihova izlaganja.

- Opet sam nominovan, već mi je to rutina nekako. Mislim da je bilo dosta neiskrenih komentara, iako je sada specifična situacija. Nisam ni ja neke dobre volje, mislim da su mnogi bili blaži nego što bi bili - rekao je Car.

I Dalila se obratila cimerima i prokomentarisala haos koji je tokom dočeka Pravoslavne nove godine napravio Dejan Dragojević.

- Želim samo da kažem svima da je Dejan dobro i da je sve u najboljem redu, znam koliko su moji vezani za Dejana, on je na sigurnom. Ispalo je sve glupo sinoć, Matora i ja smo malo preterale, u toj svojoj ljutnji sam počela da napadam Dejana zašto njoj nije doneo to pivo. Filip je bio već u pripitom stanju, ja sam mu ponavljala da nije kriv. Mene je Dejan pitao da li se plašim njega, Filip je i dalje pokušavao da me pita zašto plačem, Dejan se iznervirao. Ja sam onu istu čašu stavila na taj šank. Nikad nisam videla onakav prizor. Budi mi se sve veća svest, ne znam dokle će sve ovo dovesti. Znam da nije dobro da Dejan i ja budemo zajedno. Mislim da sam ga jako povredila - govorila je Dalila kroz suze.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još
2 komentara
  1. Miki says

    Kakva glumuca. Sve za kadar.

  2. Jaòoj! says

    Tvoji vezani za njega! Gle, cuda ,ti nisi. Koristila si ga kao pokrice za posten zivot. Tvoji roditelji misle na tebe, mirni su kada si sa Dejanom. Sram vas sve bilo, pijete krv i isisavate mozak ovom momku.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.